_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Wózek Spree + Nosidło Block Cool , Graco
cena mnie zdziwila i jeszze z gondolka dla niemowlaka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wózek Spree + Nosidło Block Cool , Graco
 ...zastanawiam sie czy ona nie odzwierciedla ....wykonania
...zastanawiam sie czy ona nie odzwierciedla ....wykonania 

Oho!Wystarczyło żwawiej poszukać:
WÓZEK HAUCK TRAXX + FOTELIK + ADAPTERY + PARASOL (298813003) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupytu sprzedaj
Tu sprzedająca wpięła fotelik z x landera wiec dać sie da.

no chyba że ktos kupuje cały kompleto za 1500 zł
no chyba że ktos kupuje cały kompleto za 1500 zł  ...ale ja wybrałam tą oszczedniejszą wersje z małym " kombinowaniem z x- landera
...ale ja wybrałam tą oszczedniejszą wersje z małym " kombinowaniem z x- landera 

widziałam ten wózeczek na zywo ...zarąbisty ! podobo świetnbie sie sprawdza ...ale nie na moją kieszeńCzesc dziewczyny! Dlugo mnie tu nie bylo... Czy ktoras z Was ma wozek STOKKE - ja wlasnie kupilam jasny kremowy i zastanawiam sie jakie opinie na temat tego wozka macie.