reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Łania no tak duzo tanszy nie jest.....w sumie nowy voilant kosztuje kolo 1300zl bez fotelika a bolder 1500 chyba. bo to chyba nowosc i dlatego :).No No nie wiem,zadzwon do nich i zapytaj sie,one mi tak powiedzialy ale czy to prawda z ta tapicerka to nie wiem,tak mi powiedzialy :) a naprawde voilant 4 kolowy prowadzi sie leciutko i ma super amortyzatory :)

reklama
Ja dzisiaj dość nietypowo o wózkach, bo powiem coś w stylu "STANOWCZO ODRADZAM"
dzisiaj byłam u znajomych, którzy kupili ten wózek: Wózek 2w1 BASCO firmy CONECO + GRATISY + Wys.0zł (330801576) - Aukcje internetowe Allegro

Ich córa ma dopiero miesiąc (nawet nie cały) i w spiworze już ledwo się mieści do gondoli. W ogóle ten wózek wygląda na taki "dla lalek"-jak to okreslił mój mąż, tzn. jest dość niski- jak dla mnie za niski bo mam 175cm wzrostu.
Ale najwieksza katastrofa to ta gondolka :baffled:

Mam pytanie pamietam ze niektore z was rozwazaly kupno wózków ROAN czy któras kupiła rzeczywiscie? i co o nich myslicie?

Na pewno kupiła go już Aurelia.

Ja zamawiam go pod koniec kwietnia.
Widziałam te wózki "na żywo" i jestem w 100% zdecydowana.
Mają naprawdę dużą i przestronną gondolę. to taka polska Emmaljunga

pola sliczne sa tylko do mnie taki wozek nie pasuje ale jak widze "kobitkie" z takim wozkiem to mi sie bardzo ale bardzo podoba, kiedys o tym pisalam to tak jak podobaja mi sie czerwone kozaki plus torebka ale nigdy tego nie zaloze hehe:-D

Wiktoria ja od początku chciałam taki wózek "tradycyjny".
Wiem, że nie jest najwygodniejszy, jeśli chodzi o transport, ale mnie to nie zraża... Mąż obiecał poszukać dla mnie jakiegoś kombi na tą okoliczność :-D.
Mieszkam w domku, więc nie będzie tez opcji noszenia go po schodach.
Co dla mnie było najważniejsze, to bardzo duża i obszerna gondolka i pompowane koła.

Ale w przyszłym roku, jak będziemy jechać nad morze, to kupię już jakąś spacerówkę parasolkę, a na miejscu bedę woziła małego w ROANie

reklama
no pewnie super rozwiazanie chyba wszystkie jestesmy nastawione tak naprawde na parasolki albo mniejsze spacerowki

kurde cos mnie w brzuchu kuje i tak jakby lewa noga troche u gory, to nie jajnik niewiem ale sie zaczynam bac juz bo z dnia na dzien coraz bardziej sie to nasila :-(

Do góry