reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
czesc dziewczyny

musimy w koncu sie zdecydowac na jakis wozek. Bylismy dzis w sklepie. Najbardziej wpadl nam w oko X-Lander XA lub X3 (spacerowka + gondola + stelaz ok 1300-1400)
Chcialem was zapytac co myslicie, co wiecie o tych wozkach? Strasznie duzo stron napisalyscie nie moge tego wszystkiego czytac :)
Pozdrawiamy serdeczenie

czesc dziewczyny

musimy w koncu sie zdecydowac na jakis wozek. Bylismy dzis w sklepie. Najbardziej wpadl nam w oko X-Lander XA lub X3 (spacerowka + gondola + stelaz ok 1300-1400)
Chcialem was zapytac co myslicie, co wiecie o tych wozkach? Strasznie duzo stron napisalyscie nie moge tego wszystkiego czytac :)
Pozdrawiamy serdeczenie

X lander ma jeden podstawowy feler- nie przekłada sie ani rączka ani siedzisko. Szkrab który wyrośnie z gondoli ( a licząc , że będzie to około stycznia) jeździ w spacerówce przodem do kierunku jazdy, a nie w kierunku. Tymczasem wiele mam ( no i ja na ten przykład) woli na takie maleństwo mieć oko, póki troszkę nie podrośnie.

czesc dziewczyny

Pozdrawiamy serdeczenie

Ja ogladałam te wózki w sklepie i sa jak dla mnie za ciężkie pozatym spacerówka jest tak mała ,że nie wiem czy do dwóch lat dziecko pojeżdzi...???
A pozatym wózek naprawde niczego sobie i nie drogi ale każdy wózek ma coś czego nie ma inny i takwkółko można by wymieniać .Mój model tez ma feler (quinny speed sx)ma nieprzekładaną rąvczke a przy mniejszym dziecku lepiej je widzie ć -czyli dobrze by sie przekładała ale za to np.siedzisko jest wystarczajace do 3 roku życia!I badz tu człowieku mądry ale polecam wózek -leciutki i zwrootny i chowają sie wszystkie które ogladałam a było ich trochę:tak::tak::-D

Ja ogladałam te wózki w sklepie i sa jak dla mnie za ciężkie pozatym spacerówka jest tak mała ,że nie wiem czy do dwóch lat dziecko pojeżdzi...???

moje dziecie ma skończone dawno 2 lata ..nie jest dzieckiem wychudzonym ..i dalej jezdzi w wymiarowo tej samej spacerówce tylko jaguara traxx :tak:

jak widac nie cierpi na ciasnotę
janrr0.jpg

my.php

x-lander to
wózek ogólnie fajny tylko minus za nie mozliwość przekładania spacerówki tyłem do kierunku jazdy :baffled:
a malucha na początku zawsze woli widziec rodziców w zasiegu wzroku ..czuje sie bezpieczniej

sorry ale jak dla mnie za mała ta spacerówka no siedzi sobie mały w niej ale tak na styk:dry:A wogóle jak zobaczyłam spacerówke MUSTY to dopiero porażka -ta to waska ciasnawa ,prawie jak w quinny buzz :no:.

Kathy wiesz.....dziecko siedzi normalnie mi sie wydaje ...poza tym zazwyczaj 2-3 latko wolą chodzić na nogach niż być wożone :/
Raczej dla 2 latka wybiera sie spacerówkę z tych lżejszych a tym samym dostosowanych do wieku dziecka.

Moj syn jezdzi teraz czasami w wózku swojej siostry czyli w traxxie

reklama
Do góry