Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A obieram kawałek buraka tartka jarzynówka ( a jak mi się tartki nie chce brudzić to w kostke kroję) i do zupy z resztą warzyw Gotuje się bardzo ładnie i zupka ma taki fajny smak barszczykowy tylko z ziemniaczkiem i pietruszką. Pychota Dawałam na początku mniejszą ilośc żeby sprawdzić reakcję a potrem stopniowo zwiększałam Samego raczej nie bo młodego juz taka zupka ładnie rozluźnia a nie chcę mu zafundować biegunki![]()
o kurcze to jak rozluźnia to ja jutro albo w poniedziałek miśkowi na 100 procent ugotuję. teraz po zmianie mleka dalej zielona kupka chociaż w sumie od tamtej pory pojawiła się tylko jedna i to taka twarda że w sumie sama z niego ją wycisnęłambiedactwo. już we wtorek mamy lekarza i pewnie się okaże że do tej pory nic się nie zmieni i lekarka powiedziała że wtedy będą badania. a ja miałam nadzieję że to jednak pomoże
![]()

no też miałam takie wrażenie, tak strasznie ciemno zielona że prawie czarna!! masakra. mam nadzieję że już jutro będzie lepiej i zrobi kupkę i będzie ona przynajmniej w połowie żółta albo przynajmniej pomarańczowa![]()
No i zatwardzają jąna pewno słoiczki mięsne, bo po zupkach kupa luźna, a po obiadkach z mięskiem masakra