Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie żadnych zapieraczy nie daję, zamówię sobie orkiszową aby ten gluten wprowadzić - ale to będzie tylko uzupełnienie.Ale Ci zazdroszczę... Z powyższego menu nie mówię o Mai, ale JA karmiąc piersią nie mogę jeść: arbuza, jajko, kanapki z serkiem białym, rybę, frytki, danonki. Ujdą kanapki z szynką (bez masła!) i o dziwo jagodzianki... Ciesz się dziewczyno!Alek jadł arbuza jajko kanapki z szynką serkiem białym , rybę frytki , jagodzianki a codziennie to już koniecznie DANONKI
hm.... ciekawe....Alek jadł arbuza jajko kanapki z szynką serkiem białym , rybę frytki , jagodzianki a codziennie to już koniecznie DANONKI . i NIC MU NIE JEST. JEST UŚMIECHNIĘTY SZALEJE NA WYRKU OBRACA SIĘ WOKÓL WŁASNEJ OSI NA BRZUSZKU PRAKTYCZNIE PEŁZA , NO I MA TRZECIEGO ZĘBA

Alek jadł arbuza jajko kanapki z szynką serkiem białym , rybę frytki , jagodzianki a codziennie to już koniecznie DANONKI

wiem, że u nas kupka rzadko bywała, ale jak na samym mleczku była, bo jak wprowadziłam nowości to raczej była codziennie...
ale nam się nie spieszy ;-)Alek jadł arbuza jajko kanapki z szynką serkiem białym , rybę frytki , jagodzianki a codziennie to już koniecznie DANONKI . i NIC MU NIE JEST. JEST UŚMIECHNIĘTY SZALEJE NA WYRKU OBRACA SIĘ WOKÓL WŁASNEJ OSI NA BRZUSZKU PRAKTYCZNIE PEŁZA , NO I MA TRZECIEGO ZĘBA
Alek miał właśnie problemy z kupką robił za twardą i z dużym wysiłkiem na wakacjach podałam mu te rzeczy w ilościach rozsądnych oczywiście i problem z kupka zniknął . Dziewczyny nie bójcie się wzbogacenia diety, zaufajcie intuicji. Słoiczki to nie wszystko.