• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

reklama
dzięki mieszkam blisko tesco wiec poszukamy dzisiaj na spacerki, nasza kupa właśnie taka jak kwiatek:happy:ale ja sadziłam że to po jakimś owocu lub obiadkujak to dobrze ze jest forum:-)

Dziewczyny polecam tym, których dzieci mało piją płynów innych niż mleko... bliźniaki jakoś średnio piły, kupiłam niekapki, też d... i nagle zaczęły pić przez słomkę i wypijają mi hektolitry soczków herbatek a nawet jak Zuzka dostawała ostatnio kolejny ząbek i ją bolało przy mleku z butli to wypiła całe przez słomke a wiecie ile mają radości przy tym hehe :-D

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy te kupki Waszych dzieci po żelazie były jasno zielone?? bo Zosia takie właśnie robi a wg mnie powinny być ciemne żelazo chyba tak działa przynajmniej po enfamilu tak było?? sama nie wiem pewno spróbuje bebiko albo bebilon co radzicie??

Ja mogę się wypowiedzieć o bebiko bo Kacper pije i pił tylko to mleko. Ja uważam że to dobre mleko taka też jest opinia mojego pediatry, z kupkami nie miał problemów. ale Dziecko mojego kuzyna nie tolerowało bebiko miało bóle brzuszka także to chyba indywidualna sprawa jak dzieciaki tolerują mleko.

kupiam wczoraj humanę 2 ale...Zosia nie chce jej pić w efekcie całą noc nie wypiłanawet łyczka i zdesperowana ok 4 dałam jej nan to tez nie chciała:sorry:nie wiem co to ma oznaczać ?? humana jest dużo bardziej gęsta od nan ale dałam większy smoczek, zwykla w nocy jadła 3 razy:eek:zobaczymy dzisiaj teraz soczek piuj

no i mamy kolejny dzień bez mleka:eek: w nocy nic nie wypiła choć obudziła się jak zwykle, i płakała myślę że to zęby są powodem niejedzenia- (nie mamy jeszcze żadnego ale tak co 3 tyg bywają noce z Panadolem dentinox nie pomaga) rano zrobiłam humane-be, bebilon-stwierdziłam że może smak humany nie odpowiada- też nie, dałam kaszke z owocami-nie i jogurt hipp-jak dotąd ulubione danie tez nie:eek::wściekła/y:wiec stwierdziłam ze nie jest głodna

reklama
A my dzisiaj testowaliśmy jogurt naturalny plus miks owocowy mojeje roboty, mój wszystkożerca nie zawiódł mamusi i wcinał aż miło, aha a na obiadek jego ulubiona pomidorówka z lanymi kluseczkami zjadł baaardzooo dużo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry