Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym Ci zaproponowala sama to sprobowac co mu dajesz!!! Bankowo do ust nie wezmiesz.
Mozliwe ze jak bylas w ciazy a i teraz tez jesz rzeczy ostrzejsze albo bardziej slone ...a to z mlekiem matki idzie i sie przyzwyczail do smakow a nie jakis neutralnych papek.
a jabluszko to slodziutkie i dobre.
Sprobuj bardzo leciutko to doprawic ----nie krzyczcie----tylko tak leciutko do smaku-zobaczysz jak bedzie wciskal.
Aga ja myślę ze powinnaś do jabłek przemycać tą zupe z jarzynową z HIPP-

Myślę ze powinnaś być zadowolona ze wogóle je, bo jeszcze niedawno narzekaliśmy ze nie można im nic wcisnąc do buzi
najwyżej zje (kurczaka, indyka - Gerbera) z jabkiem w kolejnym etapie.
hehe ?? Chyba jednak zdecyduję się na coś innego.GratulacjeDziś kończymy 6 miesięcy :-) otwierają sie przed nami nowe możliwości....

, widzisz od jutra kapuśniaczek ze świeżej, białej Mały może dostac
z ziemniaczkiem :-):-):-)melody6:Zaskoczyła mnie np kapusta (biala, czerwona), ktora mozna podawac juz po 6 miesiacu - co rozpiska, tabelka to inny rozklad - i badz tu madry czlowieku....

oczywiście, że własnoręczne bełtanie, ze stopniowym dodawaniem mięska, nie wiem jak kolorystycznie będzieaga_qjest takie danie "kurczak z jabłkiem", czy masz na myśli własnoręczne wybełtanie dwóch słoiczków ???

może nie wyglądać zjadliwie, ale warto spróbowaćno z tej listy wynika,że dałam Bubie do jedzenia rzeczy których nie powinnam była...Hmm coś z nią nie tak.racja co lista to nowe poglądy
przed chwilą Natalka "zjadła" obiadek-drugi dzień ma manie plucia i pierdzenia buzią także kurczaka mam nawet na brwiach![]()
A już tak ładnie jadła i znów jej się odwidziało