reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

SIVA byle jaki, zalezy jaki mam pod reka np na rozstepy dla ciezarnej z Rossmana, Maslo ujedrniajace po porodzie z ziajki albo w lazience stoi balsam z pompka z Soraya. Skora poci sie cala noc i stad taki ladny brzuszek jest rano. Mozna tez zakladac do cwiczen, biegow itp. Znajoma, ktora 30kg przytyla w ciazy jego uzywala i juz 5 mscy po porodzie byla super laska

Dziewczyny skad wy bierzecie sily na te cwiczenia? Podziwiam

reklama
SIVA byle jaki, zalezy jaki mam pod reka np na rozstepy dla ciezarnej z Rossmana, Maslo ujedrniajace po porodzie z ziajki albo w lazience stoi balsam z pompka z Soraya. Skora poci sie cala noc i stad taki ladny brzuszek jest rano. Mozna tez zakladac do cwiczen, biegow itp. Znajoma, ktora 30kg przytyla w ciazy jego uzywala i juz 5 mscy po porodzie byla super laska

Dziewczyny skad wy bierzecie sily na te cwiczenia? Podziwiam

No właśnie, ja mam taki pas od ćwiczeń sprzed ciąży i chyba zacznę go zakładać na noc. Dzięki za pomysł!

Dziewczyny byłam wczoraj na Zumbie i padłam na pyszczek :P dziś zakwasy ale ogólnie było świetnie! Co prawda odstawałam od grupy ale byłam dzielna i się starałam, czułam jak uciekają zbędnę kilogramy :P :)

Monika super :) ja też zamierzam chodzić na zumbę ;-)

a oto moje dzisiejsze "wymiary"
start:19.02
waga: 74kg (2kg w dół)
brzuch: 100 cm (-5cm!!!)
talia 89 cm (-6cm)
Udo: 60cm (ani drgnęło)
pupa:108 cm (-1cm)

ale jestem zadowolona z brzucha i talii :) nawet mąż jak mnie kilka dni nie widział to zauważył że brzuszysko zaczyna spadać :)

Dziewczyny, a jak szybko po porodzie zaczęłyście ćwiczyć skalpel? Ja mam płyty i książki Ewki, ale ciągle boję się zacząć zanim gin się nie wypowie. Jak myślicie, czekać na jego opinię czy zaczynać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry