reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Bo na wage nie ma co patrzec. Cwiczac mozna wazyc wiecej bo masa miesniowa tez wazy. Ale co z kg jak wlasnie wszystko zflaczale i zwiotczale.
Ja waze 55kg przy wzroscie 162cm

A h chciałabym zeby to mięśnie były jak ja od rana dojadlam chipsy dwa pączki i piętro jedno z pudełka ptasiego mleczka zajadam męża ewidentnie denerwuje tylko :/ włączyłam chidakowska i co 10 min aż mnie w płucach zaczęło piec ale mowię sobie DASZ RADE! I młody zaczął plakac :/ takie przerywane ćwiczenia to o doope potłuc i znowu sie zdenerwowałam pewnie pójdę zjem cos bardzo odzywczego i zdrowego fuuuuck :////

Pustiszi-spokojnie, znajdziesz chwilę to pocwiczysz, proponuje z chodakowska 6-minutowe treningi(sa na youtubie). Możesz wybierać dowolną liczbę, tak jak masz czas. A co do podjadania to przez brak snu pewnie tak masz. Organizm potrzebuje energii to go "ciągnie" na słodycze. Ja tez tak mam jak ie nie wyspie:-)

Najwazniejsze to znaleźć czas na ćwiczenia i TROSZKĘ ograniczyć słodycze,ja np pozwalam sobie na słodkie bo jestem uzależniona:-)

No tak śniadanie jem ale obiad i kolacja to juz zapomniałam co to a słodycze kebab pizza ostatnio non stop jem okropnie kaloryczne bagiety czosnkowe tony kawy i chemiczne soki tak chemiczne ze w gardło gryzą haha i nie wiem czemu maz pluł wylal to co kupiłam a i tak to kupuje :/ a wlasnie nie widziałam tych krótkich treningów a podejrzewam ze może jak juz będę Z jedna pobudkę w nocy będę miała to będzie inny power poki co lunatyk gruby lunatyk :)

Kurcze a ja mam inne trochę skojarzenia .. Ha ha jak widzę faceta tak tańczącego i robiącego miny..lChodziłam na fitness, prowadził go trener i wszystko było ok do chwili kiedy przeszliśmy do ćwiczeń typu brzuszki itd i zaczął wydawać dźwięki jak kobieta w czasie orgazmu... Byłyśmy posikane z koleżanką....

A czy któraś korzystała z kółka hula hop z masażem? Np takie...
Hula Hop z masażem 40 kulek - mmo.pl

Kurcze a ja mam inne trochę skojarzenia .. Ha ha jak widzę faceta tak tańczącego i robiącego miny..lChodziłam na fitness, prowadził go trener i wszystko było ok do chwili kiedy przeszliśmy do ćwiczeń typu brzuszki itd i zaczął wydawać dźwięki jak kobieta w czasie orgazmu... Byłyśmy posikane z koleżanką....

Nie korzystałam, ale czytałam opinie, że boli i siniaki po tych kółkach zostają :-/

reklama

kumpela stosowała i schudła ładnie... Też nad tym dumam. co do siniaków to wystarczy pas neoprenowy i nie będzie + kilka dni i ciało się przyzwyczaja i warto zaczynać od tych lżejszych, bo te kółka nawet 2kg mogą ważyć, a mogą o 2//3 mniej - spora rozpiętość,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry