Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Oj,jak ja bym w miesiąc schudła 10 kg.,to już bym była szczęśliwa,ale Ty miałaś więcej wtedy nadwagi i na pewno też dlatego tak szybko leciałoOj troszke zajeło mi czasu to odchudzanie z 15 miesięcy ;-)pierwszy miesiąc był rewelacyjny bo zeszło 10 kilo a potem już troszke wolniej ale jednak![]()

Gratki,każdy malutki ruch wskazówki w dół na wadze to ogromny sukces odchudzającej sięNo a u mnie wczoraj wielka radość z powodu magicznej szóstki która pojawiła się z przodu mojej wagi. 69,3kgNiby i tak prawie siedemdziesiąt ale ja się ciesze
Teraz byle do 65kg, potem 60kg a dalej to się zobaczy zależy jak będę wyglądać.
Przed ślubem ważyłam 55kg ale nie wiem czy teraz bym ładnie wyglądała z taką wagą. Nie chce być zbyt chuda.![]()
.Ja już tak nie cierpię swej nadwagi,że z każdego małego kroczka będę się cieszyć
(lepiej,żeby był jednak duży
)Oby suwaczki podziałały!A to,że przed @ masz większy brzuch i przy tym większy apetyt to akurat chyba normalnedzieńdoberek babki
ja wstawiłam sobie motywujące suwaczki wagowe bo już niewiele działa- może wstyd jeszcze podziała
jakoś motywacja odleciała, efektów brak a przed @ dostałam brzuch jakbym była w 5 miesiącu ciąży
i kit nic tym razem nie wyszło-wstyd![]()
Większość z nas tak ma.Ja jeszcze 3 dni na mojej diecie a w niedzielę rano hop na wagę,żebym się tylko nie zniechęciła,jak będzie niewielki spadek
A potem nadal trzeba coś ze sobą robić,żeby cosik schuść:-)A i zostało mi 4,5 tyg. 6Weidera
,ale mam wielkie postanowienie zakończyć je i zobaczyć czy jakikolwiek efekt odniosłam
Niby i tak prawie siedemdziesiąt ale ja się ciesze

limerickie dziewczyny widzialy jak muce!!!! nie wiem co ze mna od dzisiaj znow na sb!!!
Nie najgorzej ale pewnie byłoby lepiej gdyby nie moje małe grzeszki