justysia21
Elfikowa mama :D
Agusik Samara gratulacje!!!! tak tyrzymac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agusik Samara gratulacje!!!! tak tyrzymac
No laseczki ja też gratuluje;-)Ale będziecie laseczki
![]()

Hi,hi..tak,tak ja na pewno
Za jakieś 10 kg.

Właśnie teraz się boję coby się nie rozpuścićzaraz poczytam wiecej jak Szym sie nie obudzi.
Wpadlam zobaczyc rezultaty Agusik,no swietnie 6kg na minusie,
Chyba ja tez zaczne ta dietke!!!!
A powiedz mi kochana jak teraz masz zamiar sie odzywiac,chyba nie wrocisz do starych nalogo?
Mnie to zgubilo po SB
Nadrobilam i widze ze chudniecie dziewczynki) oby tak dalej!!!
Trzymam kciuki za kazda z Was!!!
Zaraz popatrze na jadlospis tej Kopenchaskiej i moze na zakupy w yciagne m

Ale mam postanowienia:jem do 18-tej najpóźniej,piję 2 litry wody dziennie,odstawiam chrupaski,słodkości.ćwiczę,zakupiłam czerwoną herbatkę-będę popijać
i ogólnie dieta MŻ.A jak nie będzie efektów(mam nadzieję,że jednak będą
)to sobie znów jakąś dietę-cud zafunduję

Nie,żebym poległa,po prostu tak postanowiłam,że jak wytrzymam do końca kopenhaskiej i schudnę to dzień po poucztuję
A od dziś znów zaciskam pasa i próbuję zrzucić dalszy niepotrzebny balast
I chciałabym wiedzieć, ile szklaneczek dziennie będzie tak ok?Żeby spalić tłuszczyk,rzecz jasna;-)Kiedyś ją piłam,ale to było wieki temu i nie pamiętam ile razy dziennie,a schudłam wtedy ładnie
Dodam,że bardzo mi smakuje.Wiem,ze najlepiej jak najwięcej,ale takie minimum bym chciała znać
Oj ciesz się że Ci smakuje bo ja to ją pije jak lekarstwoDziewuszki,powiedzcie mi taką rzeczopijam czerwoną herbatkę
I chciałabym wiedzieć, ile szklaneczek dziennie będzie tak ok?Żeby spalić tłuszczyk,rzecz jasna;-)Kiedyś ją piłam,ale to było wieki temu i nie pamiętam ile razy dziennie,a schudłam wtedy ładnie
Dodam,że bardzo mi smakuje.Wiem,ze najlepiej jak najwięcej,ale takie minimum bym chciała znać
![]()

powinno się ją pić 3 razy dziennie podczas posiłku aby podczas trawienia ta herbatka pracowała i tłuszczyk się nie odkładał
Ja to czasami pije więcej bo wmawiam sobie że mnie odchudz
Ale myśle że coś w tym jest bo na mnie też działa
Ale ja znowu mam inny problem nieciekawy z wypróżnianiem
:-