reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

To ja otwieram grupę kobiet, którym kg nie znikają kompletnie mimo karmienia :(( Mimo lekkiej diety, spacerów i karmienia waga STOI W MIEJSCU OD 1,5 MIESIĄCA!:(

reklama
Wiolcia zapisuję się do grupy, waga stoi i ani drgnie:-( a do zrzucenia minimum 10kg.
no to u mnie identycznie!:( 10 to musowo muszę zgubić ale chciałabym 20!

cwietka powinnaś mieć zakaz umieszczania zdjęć na tym wątku, bo jeszcze troche i posadzę Cię o retusz w photoschopie;ppp

dobrze, ze ja nie mam wagi - przynjamniej sie nie stresuje za bardzo ;) a tak na serio, to obiecalam sobie wiecej ni piec ciast!!! ta szrlotke to doslownie wchlonelam :(

a ja sobie ciast nie umiem odmówić. a dzisiaj ciasta nie mam to wcinam wafelki waniliowe... moja chcica na słodkie powróciła i to ze zwiększoną siłą hehe więc jak tu zgubić kilogramy.

A u mnie w ramach wracania do formy właśnie rośnie drożdżówka i bułeczki drożdżowe z dżemem ;) Bo nie mogłam się zdecydować, co wolę :) Ale waga i tak spada, więc co będę sobie żałować?

Ja też widzę, że karmienie piersią jest super sposobem na odchudzanie. Tylko boję się, co będzie, jak wrócę do tych swoich 47, a waga się nie zatrzyma :szok: Bo jak na razie spada regularnie 0,5 kg tygodniowo.
ja tak miałam po wiktorii i najpierw mnie cieszyło, a potem już nie, bo źle wyglądałam z wagą 53kg :( mam nadzieje, ze teraz mniej niż 56 ważyć nie będę!!

reklama
Wiolcia to ja sie zapisuje.Chociaz u mnie jeszcze gorzej bo waga zamiast spadac idzie zas w gore:wściekła/y:Ja tez nie wiem o co kaman bo tyle wysilku fizycznego i tancowania z Jasiem nic nie pomaga:baffled:

Do góry