cwietka w Twoim przypadku to chyba dobrze ze przystopowalo![]()
Tak, ciesze się z tego, ale najlepiej, żeby już w ogóle w dół nie leciało. Jeszcze kilogram, dwa może, ale jak spadnie więcej, to zacznę wyglądać nieciekawie - kościotrup z wielkim cycem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
cwietka w Twoim przypadku to chyba dobrze ze przystopowalo![]()

z czerwono-fioletowych zrobiły się różowe:-) Ewa - młoda jesteś, w twoim wieku skóra ma więcej kolagenu i elastynyNie wiem, czy to sprawa kremu, czy czasu. Ja niczym nie smaruję, a rozstępy bardzo wyraźnie się rozjaśniają - same. Jak smarowałam w ciąży zapobiegawczo, to w pewnych miejscach i tak wyskoczyły, a w innych się nie pojawiły. Przestałam wierzyć w działanie jakichkolwiek kremów![]()
niż u takich po 30-tce.
więc nie przesadzaj kochana;-)
Kurcze, niedługo mój dzidziuś będzie ważył więcej niż ja 
ja mam 19,7Sprawdziłam swoje bmi - 19,2. Jak na mnie to jeszcze w normie, ale mogłoby tak już pozostać. Nie wiem, co robić, żeby powstrzymać uciekające kilogramy - więcej ciastek już nie jestem w stanie jeśćKurcze, niedługo mój dzidziuś będzie ważył więcej niż ja
Antylopka - może powinyśmy założyć grupę wsparcia dla szkieletorów?