Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I mowila,ze UWAGA: Pierwsze posilki wprowadzamy w 6 mc ! Wczesniej moze wymiotowac,zwracac, i takie tam,poniewaz dziecko nie siedzi ,wiec zoladeczek nie pracuje tak jak powinien... I co wy na to ???
Zszokowala mnie troche... bo ja za tydz i tak podam pierwsza marcheweczke hyhy I mowie,jej ze w Pl od 4mc sie podaje,jesli sie piersia nie karmi... a ta na mnie zdzwiwona,zaskoczona !! O... to juz nie wspomne o tych biszkoptach nieszczesnych ha ha Naszczescie potwierdzila,ze biszkopciki okolo 9 mc ha ha![]()

hahahahaha... 
. Nasza pediatra powiedziała, że kaszki z glutenem po zupkach można wprowadzić, najwcześniej chyba w 6 miesiącu, ale u nas będzie później, bo w 6 miesiącu to my dopiero zupki zaczniemy
Jeszcze dodam, że schemat żywieniowy dopiero od 2-3 lat się zmienił, moja starsza córa szła jeszcze starym - gluten był faktycznie wtedy w 10 miesiącu proponowany. Teraz jest nowy schemat. Ale z tego co wiem, to w każdym kraju inaczej te schematy wyglądają, więc nie ma co porównywać.elaine- z zupką to nie śpiesz się, widocznie mały jeszcze nie gotowy, zreszta te ziemniaczki ze szpinakiem ochydne. Marchewka jest łagodniejsza i szybciej maluchowi zasmakuje.
Był ok. Więc dałam młodemu łyżkę do zupki i tak mu... smakowało
, że mnie poganiał jak mu za wolno dawałam jeść

Elocom maść jest silna, może niech lekarz przepisze jakąś maść robioną, moja dermatolog świetnie dobrała mi kremy i mojej córce też choć nie ma w nich ani grama sterydu;-)A sterydy pomagają, ale one powodują , że skóra potem jest cienka i właściwie przezroczysta jak pergamin, dlatego szczególnie uważajcie na twarz

zostawilam go w lozeczku i poszlam do kuchni przychodze patrze nie ma dziecka w lozeczku pusta poduszka lezy
na lozku nie ma na podlodze nie ma ( sam by nie wyszedl no ale odruchowo sprawdzalam czy nigdzie nie lezy no i nie ma
az mi serducho zabilo a on skubany tak sie wiercil ze sie zsunal na sam dol lozeczka i wlazl pod przewijak ktory byl polozony na lozeczku i zupelnie go widac nie bylo
bo jeszcze sie koldra owinal ;-)
To nic dziwnego, że strajkował zwłaszcza, że obiadki pięknie zjada, a one przecież są również wysoko energetyczne. Moja Gabi je co 3 godziny- najprędzej, a jak jesteśmy na spacerku to nawet ponad 4 wytrzymuje bo śpi. Co dwie godziny to nawet 30 ml by nie zjadła;-)Na pewno nic mu nie jest jestem przekonana, że nie je bo nie jest głodny:-)
Masakra!
. Nawet trudność mi sprawia mówienie- moje chłopaki mają mnie dziś z głowy;-)
. Posmarowałam sobie żelem tym na ząbkowanie-bo pisze, że na stany zapalne też można... oj, ja biedna:-(.

. To w jego gestii jest dodzwonić się do klienta..prawda? W końcu 25 zł za przesyłkę kurierską za coś się płaci!!

Wrrrrr..... No i już mi na odcisk nadepnął. To dopiero poranek a co będzie dalej.....