reklama

Wrzesień 2010...

czesc dziewczyny:-) nie było mnie zaledwie 2 dni a tyle nadrabiania ze ho ho,ale cóż dałam rade;-)ja mam w domu szpital, mnie i moja młodszą córcie nie opuszczaja wymioty i biegunka,mojego męża boli strasznie brzuch,także jakaś grypa jelitowa nas dopadła:-(wiec leze w łozku i sie kuruje:tak:

reklama
kerna pytałaś sie mnie kiedy wyszły mi linie na brzuchu w poorzednich ciązach, dokładnie nie pamiętam ale wydaje mi sie ze jakoś w 4-5 miesiącu, wiec dltego sie strasznie dziwiłam ze w tej ciaży linia pojawiła sie już teraz:-)

wielkie dzieki:-)
i naprawde teraz sobie zdałam sprawe jak współczuje mamuśką które mają ciążowe nudności, ja takich dolegliwości nie odczuwałam wogóle a za to mi sie grypsko przyplatało,mam nadzieje ze szybko minie:wściekła/y:

Ja czasami chodze po scianach bo tak mi źle ale Karolina jakbym miała taka sytuacje jak ty to juz nie wiem co by było, w takim razie Wielkie Pokłony w Twoja strone jestes poprostu Mega Babka

Dziewczyny jak to jest z piciem mleka w ciaży? Jak powiedziałam kolezance ze uwielbiam teraz mleko to sie żdziwiła ze wogóle pije mleko w ciązy...hmm? ze niby co..nie wolno czy jak?

szczerze nie wiem co jest w tym dziwnego:szok: ja w kazdej ciąży piłam mleko litrami i nigdy nie spotkałam sie aby ktoś uważał ze mleka nie powinno sie pić w ciąży,być może jestem w błędzie:baffled:
nic dziewczyny oczy mi sie zamykają ide na mała drzemkę,wpadne za 2 godzinki.
miłego popołudnia życze

Ostatnia edycja:
hejka witam popoludniu

u mnie tez obadek skonczyl sie w restauracji,przyjechala moja mama i pojechalismy ja ,mama,malz i julciak:tak:
ale pojadlam,nie ma to jak ladnie podane i nie nawąchane wczesniej w trakcie gotowania:tak:

Asia-Vectra bardzo mi sie Twoje podejsci podoba:tak:

Ja dzis zaczełam dzien od pokłonów nad kibelkowa muszla ;-) Za to pozniej bylo juz ok.
Wczoraj zakupilam na mdlosci herbatke z imbirem. Moze nie pachnie ladnie, ale da sie przelknac. Dodatkowo wyczytalam, ze ma dzialanie rozgrzewajace - wiec jesli ktoras z Was jest przeziebiona to polecam :-)

reklama
czesc dziewczyny:-) nie było mnie zaledwie 2 dni a tyle nadrabiania ze ho ho,ale cóż dałam rade;-)ja mam w domu szpital, mnie i moja młodszą córcie nie opuszczaja wymioty i biegunka,mojego męża boli strasznie brzuch,także jakaś grypa jelitowa nas dopadła:-(wiec leze w łozku i sie kuruje:tak:
Witaj, widze ze teraz ty masz te okropna grype ja ja przeszlam kilka dni temu, wspolczucia wiem jak to jest, najwazniejsze zeby duzo pic , a malo jesc ( bo to jest porzywka dla bakterii) a wiec zadnych produktow mlecznych ani jajek. Wskazane sa sucharki ziemniaki, got. marchewka i utarte jablko.Aha sprawdzalam w necie nie jest szkodliwa dla dzidzi.

Magi 78 ja tez chodze po scianach nie mam sil na nic , jak tak dalej pojdzie musze isc na zwolnienie. U mnie sie tak nasililo odkad zaczelam dodatkowo brac hormony.

Onionek z ta herbatka imbirowa tez nie przesadzaj. Kerna dokryla ze na mdlosci sa dobre jablka i to dziala.

A co do mleka w ciazy to je slyszalam ze wrecz przeciwnie w pierwszym trymestrze trzeba pic jak najwiecej mleka, poniewaz ksztaltuje sie kregoslup i zawiazki zebow. Zato nie wolno zbyt duzo sokow z marchewki, watrobki ze wzgledu na szkodliwy wplyw wit.A

Dorotka 1 jak ja ci zazdroszcze tej restauracji ,a ja sie dzisiaj tak nawachalam ze potem jesc nie moglam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry