reklama

Wrzesień 2010...

Herbatke imbirowa zapodalam narazie jednorazowo :-) bo jak pisalam - nie pachnie zachecajaco :-)
Co do soku z marchewki.. moja "polowka" zrobila dla mnie takowy w sokowirowce i dwa razy po nim wymiotowałam :-)

reklama
Nie było mnie tu z 2 tyg i tyle nowych mam przybyło a ile stron:szok::szok::szok: ktoś tu jest chyba uzalezniony:tak::tak:
W ciąży czuje się różnie ale generalnie jest ok... za 3 tyg kolejna wiztyta u lekarza:tak:
aktualnie jestem na etapie odpieluszkowania mojej córci i dostaje choler:baffled:
Postaram sie częściej pojawiac na forum, bede wówczas bardziej w temacie;-)

Ktos tu juz o tym pisal na forum ze imbir uszkadza plod , ale wiesz co naukowiec to nowe zaskakujace badania. Wiesz moja pani ginekolog nie kazala mi absolutnie brac sztucznych witamin bo tez szkodliwe akwas foliowy tylko do 3 m-ca. bo pozniej tez szkodzi. A jeszcze niedawno jak bylam w ciazy z synkiem to sie nim zajadalam.
Asiek1000 na odpieluchowanie to sie lato wybiera haha- mniejszy stres i mniej prania.

Ostatnia edycja:
Witam mamusie termin mi wydpada pod koniec wrzesnia ale liczac na kalkulatorach to rozna data mi wypada nawte pazdziernik:)
U lekarza nie bylam, ide jutro sie zapisze!
Narazie mecza mnie poranne mdlosci ...
Tak sie boje strasznie 6 ty ciazy(bo w pazdzierniku poronilam samoistnie w 6 tyg.:-(pusty pecharzyk byl ciazowy)

Ale calkiem inaczej sie czuje niz w tedy ...okropnie mnie brzuch bolal jajniki! a teraz nawet w dniu okresu mnei nie bolal i nei boli do dzisaj,i nie mialam w pazdz.zadnych obiawow ciazy a teraz ....mdlosci bolace sutki i odrazu odzucienie od kawy wiec CHYBA SIE UDA WIERZE W TO:-)

Bo przy pierwszej ciazy(corcia prawie 6 lat)odzucilo mnie od kawy:-)

Pozdraiwam i do nastepnego napisania!!

http://www.suwaczki.com/ostatnikrok/iv09io4pd9q5egrm.html

reklama
Dziewczyny jak to jest z piciem mleka w ciaży? Jak powiedziałam kolezance ze uwielbiam teraz mleko to sie żdziwiła ze wogóle pije mleko w ciązy...hmm? ze niby co..nie wolno czy jak?
Magi, ja w pierwszej ciąży i teraz piję mleko litrami. Bo uwielbiam. :tak:
Ja niedawno wrociłam dopiero do domciu, pół dnia spędziliśmy u babci, a potem w drodze powrotnej Jasio zasnął w samochodzie, więc pojeździliśmy godzinkę bez celu po mieście i przynajmniej dzięki temu na loda w Mc'Donaldzie się załapałam :-))) Mąż się śmieje, ze teraz będzie miał 3 dzieci :_)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry