reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja sie dopisuje do listy cc na 5.09 (tzn dopisze sie jak siade do lapka ;) joani chyba tez ma ten termin.

Ja doczekam bo znow pojawil sie lekki bol w krzyzu i podbrzuszu :/

reklama
Felicyty - mam nadzieję, że mężowi udało się wykręcić od delegacji
Katka - patrząc na auto aż ciężko uwierzyć, że wyszłaś bez szwanku :O
Choco - a w co grałaś?

Zaczynam wątpić, czy mój organizm pamięta o tym, że powinniśmy za jakiś czas rodzić. U mnie skurcze się wyciszyły, w ogóle nic nie zwiastuje porodu :/

Marciątko u mnie do końca nic nie zapowiadało porodu ;) owszem jakieś 2-3 tyg przed brzuch mi się obniżył i czop wypadł (chyba to był czop :/). Ale rozwarcia zero, zero bóli, ba nawet szyjka była twarda zamknięta...

a ja mam dziwne przeczucia, że z następnym porodem któraś nas zaskoczy... trafi na tą która kompletnie się nie zgłaszała do kolejki :D

nic nie zwiastuję porodu bo to będzie z zaskoczenia i mega szybko hehe:) żyjmy taką nadzieją :)

Ritta no tak bo ty po cc.. jak będa bóle dalej dokuczać to na wszelki wypadek sprawdzić :) będziesz spokojniejsza :)

Co do pępka to mnie strasznie ciągnoł w poprzedniej ciąży.. teraz nie ciągnie ale za to strasznie odstaje.. nie wiem od czego to zależy :)

może w "liście wrześniowych mam " wpiszemy termin porodu każdej z nas?? i planowanych cc:) będzie pożądek :)

witajcie :)

Marciatko, dobrze ze nic sie nie stalo Mamie!

choco, oby Twoje przeczucia sie sprawdzily. A intuicja nie podpowiada Ci czasem że to będę ja? :p

sawi masz jeszcze czas. Moze nospe zazyj dla rozluznienia? A obawiam sie ze skurcze krzyzowe, nie wyjda na ktg :( a one sa najgorsze :( o tak jak napisala catedra. Tez mialam takie przy porodzie i umecza, a porod dlugo trwa :(

Ritta, powodzenia w pakowaniu.

Katka, znowu rodzi? ;))

Hania, mobilizacja pełna do słoiczkowania :) jak robisz kompoty, że Ci się nie psują? Ja mam dużo papierówek z działki - może bym zrobiła :) Zaraz ma przyjechac tata z ogorami i cebulka i robie drugi rzut salatki szwedzkiej :)

animka, to bardzo wcześnie kazał Ci jechać do szpitala :) nie mówil wczoraj lekarz że jak skurcze beda co 10 minut przynajmniej i trwajace od godziny :)

Dooda, no to sobie syn wymyslil prezent hahaha nie ma co :) Ostatnie dni spedzisz na szukaniu! :D
Dzieki za liste :)

elleni, choco odliczanie czas zaczac - 7 dni tylko :)

kciuki za wizytujace :)
milego deszczowego dnia - chyba nam sie skonczyly upaly :)

Amaliee zmienimy Ci nick na Maruda :p Maz zostawia auto a Ty sapiesz ;)
A wybielania nie żałuj, ja sie wybrałam bo stwierdzono u mnie endometrioze w wywiadzie wiec stwierdziłam ze skoro i tak nie bede mogła miec dzieci to zacznę wydawać na siebie i tym sposobem zdarzylam zeby wybielic po to by zostać w domu jak okazało sie ze + - wtedy zaszłam ;) a efektu juz nie widać ;)

Catedra warto sie dowiedzieć czy szlital ma taka możliwość mój np nie ma wiec decydując sie na sn nie mam co liczyć na znieczulenia a skoro Ty masz taka traumę co za problem macie tam tyle szpitali priv gdzie płacisz i masz albo chcesz cc i masz ? A po co nastawiac sie na jakieś cyrki ?!

reklama
Do góry