reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ufff bagaże spakowane, mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam :baffled: Jestem coraz bardziej podekscytowana i przerażona jak poradzę sobie z gigantyczną torbą, bagażem podręcznym, wózkiem i rozbrykanym Kubą :szok: Zaraz pomknę do łazienki wykąpac się, a potem spac :-) Już na nic więcej nie mam siły. A jutro oczekujcie fotorelacji :-) będzie się działo :-)

Oj Edzia nie wiem gdzie Joanka,ale moze u rodzicow w Polkowicach?
Jakas senna jestem,ale nie popelnie tego bledu co wczoraj.
Zrobilam sobie kawusie kolo 19:00 i nie moglam spac do 2:00:no::wściekła/y:

A teraz maz mi skutecznie przeszkadza:eek::eek:
Ehhh faceci...i jeszcze mi podczytuje za plecami:baffled:

Eee Gosiuuuu Halo!!
Niemam tutaj gg a mam dwa pytanka!!!
Pierwsze: jaki wozeczek bedziesz miala? Duzy,maly,spacerowke czy inny?:confused:
A drugie: Wlaczylas dobrze budzik? Sprawdz jeszcze raz!:tak:;-):cool2:

Anineczko a ja własnie wypilam kawę przed 19 i teraz już powinnam iśc spac a nie chce mi sie.... a jutro znowu pobudka przed świtem....

Edytko no jasne że masz genialnego syna!

Gosiczko wyspij się dobrze i nie martw się. Napewno sobie swietnie poradzisz. A na fotorelację czekam niecierpliwie

Edytko no to zdolniacha z Maciusia

Aniulka widze ze na ciebie działa kawa , na mnie nie , ja nawet teraz jakby wypila to bym mogla odrazu isc spac

ktoś pytał o Joanke , tak wyjechałą na święta do rodziców, i teściów

Eee Gosiuuuu Halo!!
Niemam tutaj gg a mam dwa pytanka!!!
Pierwsze: jaki wozeczek bedziesz miala? Duzy,maly,spacerowke czy inny?:confused:
A drugie: Wlaczylas dobrze budzik? Sprawdz jeszcze raz!:tak:;-):cool2:
Budzik włączony :) (poza moim także mamowy i bratowy). Pobudka 6:00, odjazd na lotnisko 7:20, wylot 10:20, a w Shannon jestem o 12:15 :-) Jezuuu, już nie mogę się doczekac :-D

Wózek biorę składany - "parasolkę" :-)

Gosiczko przyznam, że przedstawiona przez Ciebie wizja podróży trochę mnie przeraziła, ale jestem pewna, że dacie z Kubikiem radę i będzie dobrze... A jutro o tej porze......:-)

Koreczku trzymam kciuki z plan, oby wypalił:tak:

Aniulko a Ty masz pobudkę o 4.45? Jeśli tak to chyba niepotrzebnie piłaś tą kawę:eek:

reklama
Do góry