reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No Gosiu to teraz juz wszystko wiem i jestem spokojniejsza:-D
Tak wiec zycze przyjemnego lotu i szczesliwego ladowania.
Pamietaj,ze moze troche trzepac przy odlocie i ladowaniu,ale to normlne.
Nie przejmuj sie tym;-)
Dawaj Kubkowi pic i smoka to uszka nie beda bolaly i pamietaj o zabawkach.:tak:
Aaa i samolotach zazwyczaj lataja samotni panowie,ktorzy jakos chetnie zajmuja sie dziecmi:laugh2: Sama dwa razy trafilam na takowych:eek::eek:
Jakby co to nie opieraj sie i niech Kubus sie pobawi z nimi.Oni nie gryza a mozna zaciekawic dziecko takim okazem na jakies 5 minut.

Do zobaczenia.

reklama
Edytko sprostowanie: Ponieważ jeżdże samochodem a nie rowerem, musze wtac.... wczesniej :baffled: 4,35 bo jeszcze łepek pod kran muszę włożyc no i dojśc do miejsca skąd mnie zabieraja. Zastanawiam sie czy rowerem nie byłoby jednak prosciej....

Korczku ja tez trzymam kciuki

A mnie Gosiczkowy plan dnia nie przeraził. Lubię takie wyzwania i przygody/

A co do tych panów to przystojni chociaz????

Edziu nie idź bo mnie moze nie byc jak wrocisz:no: :eek:

Gosiczko dobranoc. Kolorowych snów, jutro szczęśliwej podroży miękkiego lądowania, grzecznego Kubusia i udanej wyprawy

Aniulko widze,ze zmienilas avatarek i suwaczki.A w pierwszej chwili pomyslalam,ze to niemozliwe,zeby Kuba mial 10 miesiecy:baffled::baffled:

Niedoczytalam co dalej:laugh2:
Edziu tyllko sie nie mocz pod prycholem godziny,bo sienie doczekamy Ciebie.
Koreczku bardzo sie ciesze z waszego szczescia;-)

Musiałam uaktualnić bo jeszce letnie foteczki były. A Kubowy suwaczek jeszcze ulegnie modernizacji jak laskawy Pan go zobaczy. molestuje mnie o nowy suwaczej juz dlugi czas. Ten napewno tez mu sie nie będzie podobał:baffled:

Niestety zmykam. Bo jutro będe nieprzytomna.

Dobranoc kochane. Jutro wlecę na banko chociazby po to aby poczytac jak Gosiczce minęla podróż. Buziaki mamuski

reklama
Do góry