reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WRZESIEŃ!!!!

jaka tam gafa ;) ;D
oooo
i juz wycalowany
ale nie zareagowal jakos specjalnie entuzjastycznie (machnal dwa razy ogonem i popatrzyl wzrokiem, mowiacym DAJ SPAC!) ;)
pozniej sie poprawi!
;D

juz czytam!

reklama
no to możesz później porawić tego kissa ;D

opłata za pierwszy rok wraz z pobraniem to koszt 2 tyś
a później co roku 500 pln

cześć dziewczynki!
Melanie, widziałam piękną stópkę Waszej Paris :) zdjęcia rzeczywiście rozmazane, ale stópka śliczna :)
Blanuś trzymam kciuki za Twojego Michałka - Maciusia ;) Mój Mufi też ledwo żyje, też upały go dobijają i serduszko trochę obciążone przez te temperatury :( Ale jest ok.
Ja też się męczę i tak wespół z Mufim leżymy na kanapach i wzdychamy ;)
Dziewczynki, dziękuję za troskę i wszystkie miłe komentarze na mój temat. Zaglądam rzadko więc jestem trochę nie w temacie.
Ale Blanka - uważaj na te skurczy(by)ki, jeszcze trochę musimy wytrzymać. Ja znowu biorę oprócz Fenoterolu jeszcze zastrzyki. I chyba pomagają, generalnie brzusio mam luźniejszy. WIęc chyba jakoś wytrzymamy, nie?
Ines kochana! Ale się cieszę z podjętych starań o dzidzię! Mocno mocno trzymam kciuki i koniecznie proszę o info jak już maleństwo zamieszka w brzuszku. Wyślij mi kochana na priva bo mogę przeoczyć tą informację bo niestety nie jestem tu na bieżąco. Uda się na pewno szybciorem i tym razem już na pewno wszytsko będzie dobrze. Pozdrawiam Ciebie i mężusia i cichutko dopinguję ;)
Pozdrawiam wszytskie Mamusie, pa pa

Edit, jak tylko będę wiedziała że jest Maleństwo, od razu dam znać! :) Obiecuję wysłać informację również na priv.
Troszkę mi ostatnio radość z możliwości podjęcia starań psuje mój dyrektor :( Zaczynam myśleć, że popełniłam duży błąd informując go o tym, że w niedługim czasie mogę zajść w ciążę i że wówczas przejdę na cały okres ciąży na zwolnienie (tak mój lekarz powiedział, że nie ma mowy o żadnej pracy). Powiedziałam to szefowi, bo on zawsze był wobec mnie fair, pomagał itp. Chciałam żeby miał czas na zorganizowanie sobie inaczej pracy, na to żeby poprzekazywać obowiązki itp. A tu się okazało, że dyrektor ma do mnie straszne pretensje, zaczął mi wszystko wypominać i powiedział że jest bardzo zawiedziony i czuje się oszukany itp. Strasznie zaskoczył mnie taką reakcją... :( Jest mi bardzo przykro no i mam niemiło teraz w pracy :( Przy każdej okazji coś mi wypomina....  :( :( :( Chciałam być w porządku i się dobrze zachować, a tu widzę że lepiej było przesłać zwolnienie pocztą i się przez rok nie pokazać :(

może szef przechodzi swoje lata przejściowe ::)

Edit - mówisz, ze to jest stópka???
idę się jeszcze przyjrzeć...
moja Kazimiera tez biedna ledwo zyje przez te upały
wieczorami ożywa, to chyba jak wszystkie boże stworzenia..

Melanie - a co to jest jak nie stópka? :)

_505236_n.jpg

Hej kobitki!! Widze że mamy dzisiaj odwiedziny.I Blanus sie pokazała iEdit .Pozdrawiam Was kobitki serdecznie.
Melanie dzięki za zyczenia dla mojego mężusia.Przekazałam rzecz jasna!!!
U mnie bez zmian.Szyje!!!! Ale już mi sie dzisiaj nie chce :p.Koniec!!! Troche poleniuchuje sobie do wieczorka.A może spacerek? Zobacze co sie da zrobić.Wy narzekacie na upały a u mnie duszno jak cholera i codziennie burza.Juz myśałam że nie będziemy wczoraj grilowac ,ale popadało i potem było względnie.Tyle że zamiast po deszczu troszke rześko by miało być to jest tak duszno że szok.Ja jeszcze szyje w przybudówce,tam są cieńkie ściany i nad głową nisko dach,tam to dopiero parówa jest!!!!Jak z tamtąd schdze to jestem tak mokra jakbym była w saunie.Uszyłam dziś ochraniacz do łóżeczka i materacyk do koszyczka.Jakos wszystko mnie wkur....a!!! Nie wiem czemu.Nawet gadać mi sie z nikim nie chce!!!MAcie też takie dni?Kangurki miewają to wiem, a reszta? Chciełam dziś jechac na zakupy bo nie mam nic w lodówce ale jakoś mi przeszła ochota i musze cos wykombinowac na kolacje.Chyba zrobie frytki.
Miłego wieczorku babki.Papa.

Ines - chyba rzeczywiście trzeba było nie mówić.
Ale wiesz, trochę bez sensu on mówi Ci że czuje się oszukany... przecież oszukany mógłby się czuć gdybyś nic mu nie mówiąc zaszła w ciążę i kompletnie zaskoczyła go tym. A tak ma czas na znalezienie zastępstwa... Ach.... jak ludzie uczą nieuczciwości...  Mam nadzieję, że nie zwolni Cie przed zajściem w ciążę...
Szkoda tylko że dostarcza Ci teraz stresu... teraz kiedy potrzebujesz spokoju :(

reklama
Beacia pisze:
Jakos wszystko mnie wkur....a!!! Nie wiem czemu.Nawet gadać mi sie z nikim nie chce!!!MAcie też takie dni?Kangurki miewają to wiem, a reszta?

O a ja myslałam, że jestem wyjątkowo wredną baba w ciązy a tu sie okazuje, że nie jestem odosobnionym przypadkiem ;D
mało kto mi nie działa na nerwy -
jeśli bezkarnie mogłabym mordować, to nie miałabym: sąsiadów, rodziny, znajomych i ulice były by puste ;D
ptaszków by nie było
ujadajacych kundli tez nie

Do góry