reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe chustonoszenie

kachasek ja też taka Miecia jestem, choć mój małżon twierdzi że jestem gadżeciara :-D. Poczytałam trochę o tej Almelle skośnokrzyżowej na chusty.info /tam dziewczyny ja testowały/ i zdecydowałam, że będzie to moja pierwsza chusta - jak mi i Alutkowi się spodoba to wtedy kupimy jakąś z wyższej póły, choć ta almelle też nie taka najgorsza ;-)

reklama
ja mam rapalu i też opinie że decha i w ogóle, ale kurcze, mam już dwie i chcę jeszcze:-D na almelle się szykowałam i nie wyszło, ale kto wie...;-)

napalilam sie na chuste jak nie wiem co, ta kieszonaka jest na nas chyba troche za mala strasznie ciezko mi mala w niej ułozyc wsadzic wsadze ale nie moge przekrecicw chuscie. chociaz tak mysle ze to moze i dobrze bo sama tez sie nie moze przekrecic wiec nic nie wywinie. bede probowac dalej.
a na wiazana zdecydowalam sie na nati ale jeszcze myśle nad Hoppediz uzywaną.
kachasek co lepiej? ja juzsama nie wiem w nati mi sie kolory podobaja.

asia, hopka nie miałam, ale nati mogę polecić:tak: mam od nowości i jest naprawdę fajna. Nie sprawia większych problemów;-)

to chyba się zdecyduje na nati tym bardziej że kolory mi się podobają.
one na żyywo też takie ładne jak na zdjęciach?

i wklejam nasze zdjecia w kieszonce

Załączniki

• chu.jpg
    chu.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 88
  • chust.jpg
    chust.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 87
Szukałam u siebie albo w pobliżu warsztatów chustowych..i oczywiście nie ma...Warszawa, Poznań, Kraków owszem...nawet w Gdańsku nic nie znalazłam, bo byśmy pojechali...:-(

reklama
Ja być może do was dołączę. Pożyczyłam od koleżanki mojej koleżanki chustę z Natibaby bawełnianą wzór Kalahari i jeśli mi się spodoba to wtedy za 100zł mogę od niej odkupić. Dziś niestety nie próbowałyśmy się chustować bo Młoda była nie w sosie dosłownie do wszystkiego.

Do góry