reklama

ŚwiątecznaKropeczka
Początkująca w BB
witajcie  i my mamy fasolke
 i my mamy fasolke  Dzisiaj bylam na usg i juz cos tam widac
 Dzisiaj bylam na usg i juz cos tam widac  test zrobilam wieczorem dzien przed wigilia i wyszly juz blade krechy
 test zrobilam wieczorem dzien przed wigilia i wyszly juz blade krechy  A okres mialam miec 28 grudnia
 A okres mialam miec 28 grudnia  strasznie sie cieszymy bo to nasze pierwsze dziecko.
 strasznie sie cieszymy bo to nasze pierwsze dziecko.
termin mammy na 5.09

termin mammy na 5.09

Ostatnia edycja: 

Patrycja2301
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!
Już wrześniowe mamy? Ufff ale ten czas szybko mija! Ja jestem marcoweczka sercem, ale terminem końcówka lutego 2015.
Trzymam kciuki za Was i maleństwa!

Już wrześniowe mamy? Ufff ale ten czas szybko mija! Ja jestem marcoweczka sercem, ale terminem końcówka lutego 2015.
Trzymam kciuki za Was i maleństwa!
minuta ciszy
Zaciekawiona BB
Witam wrześniowe mamusie  @ miałam mieć 24 jednak nie przyszła zrobiłam test i nic nie pokazalo tylko jedna kreska. 26.12 powtorzyłam i  dwie krechy
 @ miałam mieć 24 jednak nie przyszła zrobiłam test i nic nie pokazalo tylko jedna kreska. 26.12 powtorzyłam i  dwie krechy  i termin na 2 września
 i termin na 2 września  Chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie. Czy moge isć do lekarza rodzinnego zeby wystawił skierowanie na wszyatkie badania grupe krwi rh, stezenie glukozy, b. W kierunku kiły, hiv, hcv, toksoplazmiza, rozyczki. Pytam bo w pierwszej ciązy robiłam wszystko za pieniadze (nie małe).? Na kiedy macie termin? I z jakiego wojewodztwa jestesćie wrześniówki
 Chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie. Czy moge isć do lekarza rodzinnego zeby wystawił skierowanie na wszyatkie badania grupe krwi rh, stezenie glukozy, b. W kierunku kiły, hiv, hcv, toksoplazmiza, rozyczki. Pytam bo w pierwszej ciązy robiłam wszystko za pieniadze (nie małe).? Na kiedy macie termin? I z jakiego wojewodztwa jestesćie wrześniówki

reklama

minuta ciszy
Zaciekawiona BB
Na kiedy macie wizyte u gina?