Aleczka
Fanka BB :)
Znam toDzięki dziewczynyto niech ją któraś przekona, żeby poszła spać
![]()
Stasiu własnie po ciężkich bojach -padł. I ja też padam. Pa dziewczynyDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Znam toDzięki dziewczynyto niech ją któraś przekona, żeby poszła spać
![]()
Stasiu własnie po ciężkich bojach -padł. I ja też padam. Pa dziewczynyGratuluję [emoji16]Pochwalę się i ja:-)wyszły dwie mocne kreski termin na 02wrzesień :-)
2.0 to ile to jest ? Bo ja mialam 2097,06A ja raczej inny problem..okres spóźnia się 11 dzień,beta wyszła 2.0 i dwa testy apteczne negatywne..
Od 5.0 jest ciąża,ja mam 2.02.0 to ile to jest ? Bo ja mialam 2097,06
![]()
Byłam dziś,kazała mi powtorzyc betę za tydzień Jakby to coś miało zmienic@Monika13346 Gratulacje, witamy z nami! [emoji119][emoji106] Napisz nam coś o sobie.
@angelwu Niestety, to nie ciąża. Śmigaj do lekarza, niech sprawdzi, co się dzieje [emoji848].
No wlasnie. Bo co laboratorium to inne statystyki. Mi dziś pani od pobierania krwi powiedziala ze niska mam tą betę [emoji46] więc już sama wiem. w sumie nie mogę mieć większej bo przecież to początek ciąży.Od 5.0 jest ciąża,ja mam 2.0![]()