D
Deleted member 178444
Gość
Kawę...? [emoji14]O widzisz
To jak on pije sok z gumijagod to ty co piłaś ???[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawę...? [emoji14]O widzisz
To jak on pije sok z gumijagod to ty co piłaś ???[emoji6]
Hm....Kawę...? [emoji14]
Z wiadrem może być kłopot bo muszę do sklepu się bujnąć...No to odpoczywaj. Straszą te dzieciaki!
Goj zaparz od razu całe wiadro tej melisy [emoji14]
Ja mam zgagę, czyli mały chyba wylazł mi z kanału rodnegoza to szaleje dzisiaj jakby się soku z gumijagod ozlopal.
Swoją drogą dobrze że już 15sta... Jakoś mnie ten dzień dziś rozwala.
Kacper w Otwocku nie chce wracać bo w Minecrafta dziadka grać uczydeszcz nie pada a jakoś tak duszno i do d..y
A teraz zobaczyłam na gatki i faktycznie też mam z BabyOnoJa też biorę i podpaski poporodowe i majtki wielorazowe z BabyOno![]()
Jak zaraz nie zjem wegetariańskich sajgonek i makaronu z warzywami, to umrę. Na pewno umrę![]()
![]()
![]()
Czytałam opinie w necie, że są fajne. A te podpaski masz day&night czy zwykłe?A teraz zobaczyłam na gatki i faktycznie też mam z BabyOnomyślę że będą dobre bo te z Canpolu tragedia