reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hahaha nie licz na to [emoji14]

Kurde jestem taka spuchnięta tam na dole, że masakra. Zaryzykowalam, podlozylam lusterko i się aż przestraszylam :o Też tak macie? Jeszcze młody tak dziś wywija, jakby ich tam więcej było, a nie jeden 2,5 kilowy bobas :/
No też właśnie mnie to zdziwiło. Sięgnęłam palcem to masakra w życiu tak spuchnięta nie byłam...

reklama
Jajka dziewczyny.

Wiciowa super ubranka i szafka.

Ale macie pyszne obiadki..

U mnie też tam wszystko takie napuchniete..
Aż niefajnie zaglądać.

Mam teraz chwilę bo teściowa zabrała synka na lody i spacer..

U nie dziś od rana wielkie pranie. Mój 7 latek zsikal się do łóżka w nocy.. śniło mu się za w toalecie jest.. A już że 4 lata było spokoju. No nic.. zmiana pościel plus pranie ochraniacza na materac, plus samej otoczki materaca bo spal przy samej scianie i bokiem przesiąkło.. mam nadzieję że wyschnie..

Wzięłam się wczoraj, poszłam do apteki i rosmana po ostatnie rzeczy..I .. rano spakowałam torbę do szpitala.. tadammmm.. stwierdziłam ze torbe mi bedzie wygodniej wyjmowac..

Ostatnia edycja:
Wczoraj dowiedzialam sie ze moja kolezanka z pracy adoptowala 10 miesiecznego synka.. to juz jej 2 adopcja..
Zawsze się o tym dowiaduje jak jestem w ciąży i jej dzieciaczki starsze od moich o rok.. wprawia mnie to w osłupienie i podziw.. u mnie w pracy jeszvze 2 inne dziewczyny maja adoptowane dzieci (na ok 100 osob w firmie) jedna nawet adoptowala 2 dziewczynki, po czym po 40-tce zaszła w ciążę i urodziła chłopca..

Ale ojciec by na zawal padl jakby pierworodnego w rozowym pajacu zobaczyl . A z jakich sklepow kupujesz? Ja mam glownie ze smyka, 5,10,15, h&m.
Hahaha ja bym padła na zawał, przeraża mnie dziewczęcość współczesnych chłopców ;p
Co do kupowania... Cóż. Kupiłam aż 4 ciuszki Miłoszowi. Resztę dostałam. Ze znajomą się wymieniłam - ciuszki po mojej córce za ciuszki po jej synu, plus dostałam dwie paczki od dziewczyn, którym swojego czasu pomagałam w problemach z karmieniem piersią. Także nie miałam pola do popisu za bardzo [emoji14]

Ok
Obiad dochodzi
Jest na dwa dni
Zupa
Ziemniaki i duszona pierś z kurczaka z marfefka

Tyle że mnie
Skończyć dzisiejsze szycie i leżymy do rana [emoji3][emoji38][emoji6]

reklama
Hahaha ja bym padła na zawał, przeraża mnie dziewczęcość współczesnych chłopców ;p
Co do kupowania... Cóż. Kupiłam aż 4 ciuszki Miłoszowi. Resztę dostałam. Ze znajomą się wymieniłam - ciuszki po mojej córce za ciuszki po jej synu, plus dostałam dwie paczki od dziewczyn, którym swojego czasu pomagałam w problemach z karmieniem piersią. Także nie miałam pola do popisu za bardzo [emoji14]
No i super! Nic sie nie marnuje i wszyscy zadowoleni :). Popieram, bo mam wrazenie, ze duzo kupujemy i marnujemy. Ja cos tam dostalam, cos kupilam. Glowie sie nad kombinezonem i przed nami powazna decyzja fotelikowo- wozkowa.
Dziewczyny z Warszawy - gdzie kupowalyscie foteliki i wozki? Musimy pojechac i poprzymierzac do auta i do siebie.

Do góry