D
Deleted member 178444
Gość
A mnie dźga w szyjke. Od razu więcej wydzieliny i ciężko się chodzi. No i brzuch mi opadł jeszcze niżej :/Mnie czymś ładuje na wysokości jajnika już pare razy ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie dźga w szyjke. Od razu więcej wydzieliny i ciężko się chodzi. No i brzuch mi opadł jeszcze niżej :/Mnie czymś ładuje na wysokości jajnika już pare razy ...
A widzisz... to dobrze kojarzyłam zależność między wpychaniem się młodego a tymi białymi galaretami z p0chwy???A mnie dźga w szyjke. Od razu więcej wydzieliny i ciężko się chodzi. No i brzuch mi opadł jeszcze niżej :/
Wydaje mi się, że tak, bo u mnie tak za każdym razem [emoji14]A widzisz... to dobrze kojarzyłam zależność między wpychaniem się młodego a tymi białymi galaretami z p0chwy???
Coś mi zdjęcia od razu z tekstem nie chca wchodzić nasprzatalam sie, ale pewien wam upał jest szok
U mnie zazwyczaj w nocy lub po nocy kiedy pewnie nie czuję wpychania ale dziś rano jak mi się pchał i bolało w piśce i przy chodzeniu właśnie tak sobie pomyślałam... że to ma związek...Wydaje mi się, że tak, bo u mnie tak za każdym razem [emoji14]
Czyli będę mieć 3x przegibane. Zawsze muszą być oblężone porodówki jak mam rodzić?Teraz jest bum na tych oddziałach przynajmniej w Olsztynie. Są trzy szpitale, ale najlepiej dzwonić i pytać czy są miejsca bo wszędzie pełno od około 2 tygodni. A od lekarzy rozpadają nawet słowa żeby kierować się do innego miasta na porodówkę.
A widzisz... to dobrze kojarzyłam zależność między wpychaniem się młodego a tymi białymi galaretami z p0chwy???
Teraz jest bum na tych oddziałach przynajmniej w Olsztynie. Są trzy szpitale, ale najlepiej dzwonić i pytać czy są miejsca bo wszędzie pełno od około 2 tygodni. A od lekarzy rozpadają nawet słowa żeby kierować się do innego miasta na porodówkę.
Na kibel to pół biedy gorzej gdzieś w mieścieNo ja tez jak tak ładuje po szyjce to mam bardziej mokro. Nawet miałam schize z wodami przez chwileale za gęste mi się wydawało. A dziś mnie nastraszył tym napiętym pęcherzem płodowym ze aż się boje na kibelek iść [emoji23][emoji23][emoji23]