reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowana :( ja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka :(

U mnie bedzie Borys, chociaz syn chce zeby byl Szymon i powiedzial, ze bedzie do niego tak mowil. pewnie sie przyzwyczai. A Szymon moze byc na drugie jak tak bardzo chce

Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowana :( ja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka :(

A czytałaś post jak chłop poszedł rejestrować i zamiast Szymon dał Myszon ? JAk masz się uspokoić to zrób. Szymon tez ładne jest przecież. I Miłosz i Mikołaj. Ja kupę czasu czułam takie coś i poszłam do fizjoterapeutki położniczej rozmasowala mnie i nie boli. Minęło dwa tyg ponad i jest ok i nie boli a już chodziłam z ręka w kroku bo się bałam ze mi wyleci wszystko

Można przez internet zarejestrować dziecko.

To trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Też nie umiem ocenić po jednym zdjęciu. Ja tak mocno nigdy nie miałam :( ale upały są ekstremalne, więc i opuchlizna może być duża zwłaszcza jeśli masz do tego skłonność
Może kolejny się pomyli i będzie Myszon [emoji813]️

Psychicznie siadam....
Gbs dodatni...
Morfologia do kitu....
Tyle że mocz ok....
Zobaczymy co mi w poniedziałek powie na wizycie.....

Eh... Gorąco....
Co z krwią?
O i kolejna z GBSm ciekawe do której grupy ja się wpiszę...

Cały dzień był do przyjęcia w sensie upałów ale od 2h płynę.... i źle się czuję...

To trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Ja to już nie widze różnicy, czy spuchnięte czy nie, tak długo mam ta opuchliznę. Wcześniej mówiłam o tym lekarzowi, to tez mówił, że to normalne.
Napisałam SMS do lekarza, czekam na odpowiedz, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale on może być teraz na urlopie :( może odpisze, standardowo odpisywał zawsze koło 22, 23 godziny jak kończył dyżur w szpitalu.

reklama
Psychicznie siadam....
Gbs dodatni...
Morfologia do kitu....
Tyle że mocz ok....
Zobaczymy co mi w poniedziałek powie na wizycie.....

Eh... Gorąco....

Morfo to teraz ciężko żeby było super, pod koniec ciąży nie martw się tym. Na spokojnie się dowiesz w pon wszystko, to co trzeba odczarować dzień ? Świetne te poduszki dodalas na fb.

Do góry