wojtyśka
Fanka BB :)
Na 1 wrzesień, napina mi się brzuch co 5min a na ktg lipa.... Cóż począć?A na kiedy masz termin? Może to tylko takie przepowiadajace???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Na 1 wrzesień, napina mi się brzuch co 5min a na ktg lipa.... Cóż począć?A na kiedy masz termin? Może to tylko takie przepowiadajace???
Normalnie ekspert ginekologiiNie, nic mnie nie boli. Ale te kłucie takie chamskie
Moj mąż stwierdził że jeszcze na pewno nic się nie będzie działo bo mam mały brzuch i musimy jeszcze trochę podrosnacjakbym cała jakaś wielkogabarytowa była...
Dziewczyny jestem jestemtylko mniej leżę a więcej spaceruje żeby cukier trzymać w ryzach... Wczoraj wpadłam w histerie z niemocy ale dziś już jest lepiej.
Wiecie co? Bo wam nie pisałam...
Na tej wizycie w klinice co ostatnio byłam lekarz mówił że ciąża wygląda mu na starszą i sugeruje się terminem z Om, i mówi że łożysko nawet wygląda na starsze.... 14 mam następna wizytę, w sumie dwie. Jedna w tej klinice gdzie chce rodzic, a trzy godziny później w klinice u mojego lekarza prowadzącego. I mamy myśleć co robić.
Jestem mega zestresowana tymi terminami, cukrami. Choć w miarę opanowuje sytuację a w środę diabetolog.
Z pozytywnych rzeczy : ugotowalam leczoi mąż kupił mały wiatrak i jest mi o niebo lepiej.
Nie rozumiem. Nie widać reg. czynności skurczowej na KTG?Na 1 wrzesień, napina mi się brzuch co 5min a na ktg lipa.... Cóż począć?
A w pi....pce mam dziś takie klucia że chce mi się płakać z bolu... Ale jeszcze przedwczoraj szyjka miała 2,6cm i była twarda i zamknięta. Ale co ja wiem o życiu![]()
A ja czuję obiad. Zadzwoniłam do mamy ,żeby mi usmażyła jutro pierś z kurczaka, a dziś ma mi dać schabowego [emoji16][emoji16][emoji16]
Na 1 wrzesień, napina mi się brzuch co 5min a na ktg lipa.... Cóż począć?