D
Deleted member 178444
Gość
Odmawiam tłumaczenia się z ręcznikówWłaśnie jak pokazywałas swoją torbę do szpitala to miałam myśli że po co tyle ręczników u ciebie??!!?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Odmawiam tłumaczenia się z ręcznikówWłaśnie jak pokazywałas swoją torbę do szpitala to miałam myśli że po co tyle ręczników u ciebie??!!?![]()
No racja jak ja to mówię na złe mi to nie wyszło, zresztą mama wołała mnie zawsze jeszcze o 14 do domu godzinkę pisałam literki i uczyłam się czytać tylko wiadomo jak to odbierałam jako dziecko inni się bawią ja muszę pisać czy iść spać gdy inni się bawiliWcale nie inne czasy ja swoje dzieci wołam o 19 a o 20 już są w łóżkach z reguły dwójka już śpi jedna z Córek zasypiam ciut dłużej i powiem Ci ze oni się nie awanturuja nawet, zima o 19 są w łóżkach małego co się urodzi kapanie będzie o 19 i też spać tylko że my rani wstajemy zresztą w roku szkolnym i tak trzeba wstać

No to teraz się oszczędzaj tydzień . A później to już z górki![]()
Odmawiam tłumaczenia się z ręcznikówhahaha
Hmm ja nawet tego zewnętrznego bym nie zbadała chyba bym nic z tego nie wiedziała
Ja bym sobie nawet palca nie wsadziła [emoji14] zresztą jak mnie tak bolało ostatnio po seksie to raczej pozamykane chociaż dzisiaj ten czop mi odszedł kawałekNawet się nie powinno tam grzebać. He he ja nie chce wiedzieć jak ta szyjka teraz z tymi 4 cm rozwarcia wyglada ...[emoji33]
Nie wciskam się do 12 sierpnia![]()
No ale 12 to lada dzień kobiety!