reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie wczoraj Ulka skopała parę razy dość boleśnie.
Kluska zamiast w twarde żebra to kopie w co się nawinie na dole brzucha.
Ponoć takie ułożenie jakie od dwóch tygodni praktykuje jest w przedziale 1-3% wszystkich ciąż.
Indywidualistka od samego "brzuszka"?? :rolleyes:

reklama
Witam się i ja świątecznie

dzień na spowolnionych obrotach, mam muła :)
Chłopaki są na spływie kajakowym a ja się nudzę... obiadu nie muszę robić bo zostało z wczoraj
okna tylko pomyłam :))) nawet na spacer z psem mi sie nie chce isc

Paulamama widzę folkowe klimaty:)

Kącik dla małej już prawie gotowy. Jeszcze tylko imię zamówić i powiesić nad łóżeczkiem
Lubię tak popatrzeć jak ktoś zamiast różu lub szarości dla odmiany wybiera zdecydowane kolory.
Nie żebym.miała.coś do tych wyżej wymienionych :)
Ale jak np dziewczynka.idzie ubrana w granatową kiecuszke albo w kolorze musztardy i nie ma na sobie grama różu to mi oko samo do takiego ewenementu ucieka :p

Miki zadowolony z pogody i ciszy w domu bo sobie maszeruje jak wojskowi w TV.
A mnie przykro że ja w domu... Szczególnie że tam na miejscu będzie brat męża z "córką" i babą swoją która jest też w ciąży i rodzi na dniach (sierpniowa) i lata jakby jej petarde w d..pe wsadził a ja jestem stara i niedołężna ze spinającym się brzuchem... do bani do bani do bani
Deszcz pada, nie ma czego zalowac. Ja chetnie tez bym poszla, ale nie.ma co sie forsowac w tlumie.

Miki zadowolony z pogody i ciszy w domu bo sobie maszeruje jak wojskowi w TV.
A mnie przykro że ja w domu... Szczególnie że tam na miejscu będzie brat męża z "córką" i babą swoją która jest też w ciąży i rodzi na dniach (sierpniowa) i lata jakby jej petarde w d..pe wsadził a ja jestem stara i niedołężna ze spinającym się brzuchem... do bani do bani do bani

Tylko by Cię wkurzała jej obecność ...

reklama
Do góry