Maagdaa wyglada na to, ze mamy ten sam typ na imie dla dziewczynki. Mnie tez sie podoba Julia, dla chlopca jak na razie wybralismy Robert :-) Olivier to tez ladne imie dla chlopca, mnie sie od razu kojarzy z Olivierem Twistem ;-)bardzo brytyjski.
Moj maz caly czas twierdzi, ze to na razie wstepne propozycje, ale ja coraz bardziej przyzwyczajam mysli i juz mi sie inne tak nie podobaja.
Moj maz caly czas twierdzi, ze to na razie wstepne propozycje, ale ja coraz bardziej przyzwyczajam mysli i juz mi sie inne tak nie podobaja.
(buzka)a pozostałe serdecznie witam. Jestem w 17 tyg ciazy, termin mam na początek września i zamierzam rodzic w City Hospital. Miałam scan w Uk, ale trwał zaledwie 5 min
. Jednak wszystko z dzidzia w porzadku!:-) Kolejny bedzie w 21 tyg i bedzie juz bardziej szczególowy. Tydzien temu na wizycie u midwife słyszałam rytmicznie pukające serdunio :-):-):-):-) Cuuudowny dzwiek!
A serio to sprawdz na stronce BBC Weather maja dobre przewidywania.
:-)Pozdrawiam Ilona
ja wciaz w niewiedzy, ale najwazniejsze, by zdrowe, nie prawda? pozdrawiam i serdecznie zapraszam na watek wrześniowe mamusie 2008