reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówki intymnie...

ja też nie ale dopingować mogę :-D:-D:-D

a zresztą od dzisiaj jestem obrażona na małżowinę i teraz będę udawała "dumną i bladą" hehehehehe ....taka antykoncepcja dodatkowa. Ja mu dam :wściekła/y: yyyyyy znaczy się nie dam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Klementynko - Ty musisz być zajeb...babką...hehe z poczuciem humoru...no rewelacja...nadajesz na moich falach....Takie teksty do mężusia hihihi Jestem za każdym razem spłakana ze śmiechu ;)

Kurcze, tak chciałam okresu, a już mam go dość. No ileż można. Od wtorku leci ze mnie jak z kranu. Normalnie jak tak dalej pójdzie to chyba się wykrawię na amen :eek::eek::eek: Już chyba zapomniałam jak wygląda normalna miesiączka, bo przy braniu tabletek moje krwawenia były niewielkie. Mam nadzieję, że po porodzie znowu takie będą i nic mi się tam nie poprzestawiało.

Ile może trwać najdłużej okres?

Klementynka ja tez jeszcze nie mam ale u mnie to w ogole skomplikowana sprawa bo mi sie polog niw skonczyl wiec nawet nie wiem czy w takim wypadku moge zajsc. Bo jesli tak, to moze byc wesolo:eek::-D

reklama
Ja też nadal nie mam. Klementyna, idziemy łeb w łeb:).

Rano zabolał mnie jajnik, ale się wystraszyłam;)

hehehehe gorzej jak my obie w ciąży :-D:-D:-D:-D:-D ale jaja by były :-D:-D:-D:-D:-D

Klementynka ja tez jeszcze nie mam ale u mnie to w ogole skomplikowana sprawa bo mi sie polog niw skonczyl wiec nawet nie wiem czy w takim wypadku moge zajsc. Bo jesli tak, to moze byc wesolo:eek::-D

jeszcze trwa u Ciebie...masakra....chyba można :-D:-D:-D:-D:-D

Ja też nie mam, za to z cyców mi leci, że wkładki co trzy godziny zmieniam.

mi nie leci już nawet kropelka, pokarm był i na hasło "nie karmimy" znikł :-D:-D:-D:-D

Do góry