reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
a mój młody je tak często że w dzień potrzebuje tylko jednej wkładki - do tego cyca z którego nie je ;) bo czasem coś poleci. U mnie nie zdąży sie nazbierać żeby sie polało do stanika. W nocy czasem potrzebuje wkładki jak nie je 3 godziny ale zazwyczaj je co 1,5 godziny więc też wyjada zapasy ;)

u mnie nie będzie okresu póki będę brała depo , a że skończyły sie plamienia i zaczęłam chudnąć , powoli ale zawsze coś to sie zastanawiam na drugim zastrzykiem. Ale to za prawie 2 miesiące ;)

a co to za zastrzyk?? na odchudzanie czy antykoncepcja?

Ja też nie mam jeszcze okresu, ale karmię piersią i pewnie dlatego. A wkładki laktacyjne to co mniej więcej 8 godzin wymieniam. Szlag mnie trafia, bo najlepiej podpasowały mi te Johnnsona, a są cholernie drogie jak dla mnie.

a ja sobie wkladki wielorazowe zrobilam, z polaru. i sa super, moze troche czesciej je wymieniam ale ze nie wyrzucam tylko piore to nie problem, i taniutko wychodzą, pocielam jakis stary szalik. A wchlania sie super, moze na jakies wielkie przecieki to nie wystarczy ale na takie kapanie mleczka między karmieniami jest super. polecam

Ja też nie mam jeszcze @. Na razie bawimy się w przerywany..chociaż to żadna metoda. Muszę w końcu zdecydować się na spiralkę..jakoś nie mogę się zebrać i zadzwonić do gina...gumek nie lubię...kupiłam, ale leżą w szufladzie nie ruszone.
Wkładek też johnsona używam, inne mi nie pasują.

Kurcze, tak chciałam okresu, a już mam go dość. No ileż można. Od wtorku leci ze mnie jak z kranu. Normalnie jak tak dalej pójdzie to chyba się wykrawię na amen :eek::eek::eek: Już chyba zapomniałam jak wygląda normalna miesiączka, bo przy braniu tabletek moje krwawenia były niewielkie. Mam nadzieję, że po porodzie znowu takie będą i nic mi się tam nie poprzestawiało.

Ile może trwać najdłużej okres?
Jesuuuu Agusia - jakbym o sobie czytała!!! Już mam serdecznie dosyć!!! Dostałam okres w "promocji" 150%!!!:wściekła/y: Tak jak zawsze miałam 2 góra 3 dni to teraz już leci 7 dzień:szok: "miło", że nie jestem sama w takiej sytuacji...też się zastanawiam, czy ten pierwszy okres po porodzie jest jakiś inny...??? Już zaczęłam wątpić, czy do przyszłego tygodnia mi się skończy,..???!! A mam wizytę kontrolną po zabiegu i chciałam o spiralce pogadać z lekarzem... A jak tak dalej będzie to właśnie tylko sobie pogadamy...

reklama
Do góry