Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tutaj tez nei ma nospy w aptekach , co kraj to obyczaj i inne podejście
W Polsce jeszcze do niedawna no-spa była na receptę. I wtedy trudniej było ją dostać. A teraz moze i przez ta większa dostepnosc niektore osoby/ciężarówki moga jej naduzywac. Ja na początku łyknęłam kilka, ale to juz się zwijałam z bólu, podobnie miałam w poprzedniej ciąży. Teraz tylko lezy w szafce "w razie w" ale nie biorę jej regularnie. Chociaz to pewnie tez ciezko do konca rozgraniczyc, bo czasami lepiej ją brac, niz poronic, jesli sa oczywiscie ku temu wskazania.
ja miałam problemy z bardzo bolesnymi @ od baaaaaaaaaardzo dawna. na bank jeszcze w szkole sredniej musiałam na nia miec recepte. a to ok 15 lat temu :-)No spa to nazwa handlowa leku. Na pewno jest cos o tym samym skladzie tylko ianaczej sie nazywa. Zobacz jaki sklad ma no spa (np w internetowej ulotce) i zapytaj w aptece czy maja cos z ta sama substancja aktywna.
No spa na recepte?! Pierwsze slysze. Ja juz pod koniec liceum (uuuu dawno temu) kupowalam ja bez recepty :/