Witam normalnie masakra co my tu wyprawialiśmy żeby mu podać ten syrop to się w głowie nie mieści o a on jak tylko poczuje to na języczku to się krztusi
myślę że byłoby o wile łatwiej gdyby nie jego katarek( a ma naprawdę okropne katarzysko oddycha przez buźkę bo nosek tak zapchany ze się nie da) i tak nie dość że mu nie smakuje to jeszcze oddychać nie idzie wrrr i jeszcze jedno smakowałam ten eurespal i też mi nie smakuje mogli by chociaż temu jakis smak dać przecież to dla dzieci a nawet ja sie krzywię. Dziewczyny Dziękuję bardzo za wszystkie rady uwierzcie wykorzystałam wszystkie rady które mi podałyście i jak pomyślę ze jutro w południe mam sama mu to podawać to aż mi się odechciewa no cóż nie narzekam już.
Asiek powodzenia jutro ja też planowo mam wracać do pracy 15 kwietnia ale zaszaleliśmy i ustaliliśmy wspólnie z mężem że jeszcze na poł roku urlop wychowawczy będzie. Oj ale zanim podjęliśmy tą decyzję to tez tak jak ty ciagle rozmyślałam co to będzie .
myślę że byłoby o wile łatwiej gdyby nie jego katarek( a ma naprawdę okropne katarzysko oddycha przez buźkę bo nosek tak zapchany ze się nie da) i tak nie dość że mu nie smakuje to jeszcze oddychać nie idzie wrrr i jeszcze jedno smakowałam ten eurespal i też mi nie smakuje mogli by chociaż temu jakis smak dać przecież to dla dzieci a nawet ja sie krzywię. Dziewczyny Dziękuję bardzo za wszystkie rady uwierzcie wykorzystałam wszystkie rady które mi podałyście i jak pomyślę ze jutro w południe mam sama mu to podawać to aż mi się odechciewa no cóż nie narzekam już.Asiek powodzenia jutro ja też planowo mam wracać do pracy 15 kwietnia ale zaszaleliśmy i ustaliliśmy wspólnie z mężem że jeszcze na poł roku urlop wychowawczy będzie. Oj ale zanim podjęliśmy tą decyzję to tez tak jak ty ciagle rozmyślałam co to będzie .

mam nadzieję, że już jest oki. Ja też mam doła, ale zupełnie innego powodu. Żałuje, że zgodziłam się na zamieszkanie z rodzicami R. Mamy w planach własne M, podobno jego rodzice w przyszłym roku mają się wynieść do domku, który zbudował jego ojciec dla ...... gołębi
gołębie na górze a oni na dole. Niestety mój teść ma psje jaką są gołębie, kurzu pełono podobnie jak smrodu
najgorsze jest to, że on tam przesiaduje po nocach i rachunki za prąd są kolosalne, ale aby to zmienić musiałabym go zabić, a do niego nic nie trafia
niech Ci czas szybko leci. Ucałowania dla kochanej Juleńki!!! ;-)