Natala1979
mamusia marcowa 08
L4dY smaruje maścią i oby tylko te zrosty nie powstały...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. Jestem dobrej myśli

raczej tak, ale tylko przez pierwsze 3-4 doby potem już można normalnych podpaskach. przynajmniej ja tak miałamMam pytanko do Was czy wkłady po porodowe są równiż nam potrzebne, bo ja nie mam zielonego pojęcia![]()

a mogą być duuże podpaski na noc, czy one są za słabe na tą okoliczność, bo słyszałam że niektóre dziewczyny miały właśnie podpaski:-)raczej tak, ale tylko przez pierwsze 3-4 doby potem już można normalnych podpaskach. przynajmniej ja tak miałam![]()

ja przez pierwsze 2 doby potrzebowałam podkładów ( szpital zapewniał) a oprócz tego miałam właśnie duże podpaski, ale te sprawdziły się dopiero potem bo nie były aż tak chłonne.W domu używałam już normalnych podpasek bo krwawiłam tylko podczas karmienia piersią
.aha, to już coś niecoś wiem, w szpitalu muszę się dowiedzieć czy zapewniają takie podkłady, i kupie paczkę podpasek, mam nadzieje że będzie ok. a bielizna jaka też majteczki siatkowe w naszym przypadku?Wiesz to tak naprawdę sprawa zupełnie indywidualnaja przez pierwsze 2 doby potrzebowałam podkładów ( szpital zapewniał) a oprócz tego miałam właśnie duże podpaski, ale te sprawdziły się dopiero potem bo nie były aż tak chłonne.W domu używałam już normalnych podpasek bo krwawiłam tylko podczas karmienia piersią
.
ze mnie sie normalnie lałoMam pytanko do Was czy wkłady po porodowe są równiż nam potrzebne, bo ja nie mam zielonego pojęcia![]()
tak jak u dziewczyn po normalnym porodzie .
.Tylko najpierw wziełam sobie wielkie kawały ligniny tak jak podpachy .
:-)