Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeżeli mamy nawał - to naszą pierwszą deską ratunku powinno być dziecko, jeżeli nie przejawia ochoty, wtedy powinno się odciągnąć ale nie do "pustego cyca" tylko do "momentu ulgi" bo im więcej będziemy odciągać tym więcej będziemy produkować , tak se to matka natura wymyśliła![]()
u mnie tak samo, zaczęłam używac, jak wróciłam do pracy a chciałam aby w ciągu dnia do obiadku miała pół na pół - pokarm i trochę zupki.ewa - nadmiaru pokarmu nie powinno sie raczej odciagac, bo wtedy piersi beda nadal duzo produkowaly.
ja tez na razie laktatora nie kupuje, bo przy Nince uzywalam sporadycznie. jak bedzie potrzebny, to wtedy kupie.
inne pomocne sposoby to liście porozgniatanej kapusty włoskiej, masaże prysznicem lub ręczne.jeżeli mamy nawał - to naszą pierwszą deską ratunku powinno być dziecko, jeżeli nie przejawia ochoty, wtedy powinno się odciągnąć ale nie do "pustego cyca" tylko do "momentu ulgi" bo im więcej będziemy odciągać tym więcej będziemy produkować , tak se to matka natura wymyśliła![]()
inne pomocne sposoby to liście porozgniatanej kapusty włoskiej, masaże prysznicem lub ręczne.