Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Rano mleko zagęszczone kaszką-180ml mm i 3 miarki kaszki, potem obiadek-2 małe słoiczki lub duży i połowa małego, deserek- cały słoiczek owoców z kleikiem(120ml mm) na gęsto, zamiast słoiczka owoców często dodaję owoce przeze mnie zblendowane, ile ich jest objętościowo trudno powiedzieć, bo zawsze jest w tym banan a on tak jakoś dziwnie napowietrza się
przy blendowaniu i mam wrażenie, że ta paćka owocowa taka nadmuchana jest. Wieczorem znowu mm zagęszczone kaszką-180ml mm i 4 miarki kaszki i jedno karmienie w nocy-210ml mm i 4 miarki kaszki.
)
.moj je z pomidorami, ale tez truskawki wcina (ale tylko z PolskiJa właśnie niechcący kupiłam na wyjazd nad morze słoiczek z pomidorami i zastanawiem się, czy go podawać, czy jeszcze troche poczekać. No i chyba go zostawie w domu na za jakis czas, bo i tak dla Idy bedzie nowością jedzienie mięsa ze słoiczków.
Tutaj jest jedna zasada - po sonczonym 6 miesiącu wprowadzasz stopniowo owoce i warzywa zaczynając od miesjcowych. Mi ta zasada pasuje, bo do polsich wytycznych nie stosowalam sie przy Wiki, wiec one odpadają.I czy ktoś mi może dać namiar na tą rozpiskę co w którym miesiącu? Ja szukam i znaleźć nie mogę... Przeszukałam ten temat (co kilka stron) i chyba przeoczyłam..
Ach i w parowarze mogę to robić? Zdrowiej chyba? Kupiłam rok temu i stoi i się kurzy, więc bym w końcu używa go do czegoś![]()