Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My dostajemy kiełbasę z dzika od sasiada, on poluje, sam robi mięso i kiełbasę. Ale coś tego nie jem hehe, ale jak próbowałam to fakt - taka swojska
Ja dla niunki gotuje własnie zupke - pierwszy raz jest ziemniak, marchew, kawałek pitruszki i pora, groszek zielony i kalafior, a osobno miesko sie gotuje - poledwiczka z kurczaka, ciekawe co mi za smak wyjdzie i czy zje...
sarka zaszalalas z tymi skladikami w zupie :] ale jelsi jadla juz to w innych zupkach i nic jej nie bylo to luzik.
moja dzisiaj dostala 2 małutkie rozyczki kalafiorka do swojej zupy bazowej.:] zobaczymy co sie bedzie dzialo.
woogle dosypuje jej do kazdej zupy koperku i jej super smakuje. musze jeszcze pietruszke mloda wyczaic od tescia, to sobie posiekam natke i bede dawac na zmiane
Kupilam tez dzis jagody na ryneczku - 8zl taki niewielki sloik - babka zalamana bo mowi ze 60km lasu obeszla i w ogole jagod nie widac
Ja dzisiaj dałam buraczki. Czekam teraz na czerwoną kupę, bo ostatnio były zielone i juz mi sie kolorek znudził No i mała na deser dostała kleik z borówkami amerykańskimi i porzeczkami. W sumie to oznacza 2 nowosci tego samego dnia . Mam nadzieje ze bedzie ok.
Pisząc o buraczkach macie na mysli te młode - botwinkowe? czy te normalne? a botwinkowe można? bo mama ma w ogródku
Dzis na działce nazrywałam agrest i porzeczki....można czy za wczesnie? o agreście myslałam jej wydusić ten miąższ ze środka, bez skóry no a porzeczki zmiksować rzecz jasna i dać np w kaszce...
A zupka jej smakaowala i to jaakp zapomniałam że była w niej jeszcze fasolka szparagowa, na jutro mam taka samą ale zamiast kopru dodam piertuszki natki
ja dawalam buraka - starego, mimo ze marchew kupuje mloda dla malej. i czekam na marchewke z dzialki :]
zupa wygladala jak mus malinowy kupy byly fioletowe jak surowy burak