Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to nie wiem kto pisze te ksaizki-po 6 godzinach to jakbym odsloniła piers to bym wszystko zalała-bo by psikała na wszystkie strony. Moze jak si ema duzy biust to on sie w takim czasie napełnia-moje to szybciej robią...![]()
bo macie dużo mleka i tylko się cieszyć że nie musicie sie martwić czy się zdazy napełnic czy nie, u mnie własnie dopiero po 6,7h jest co pociagnąć, wcześniej poleci ale tak na dwa trzy łyki i koniec
ja wczoraj myslałam, ze nam kapie w łazience z sufitu... juz chciałam wołac meza, ze sasiad nas zalewa, az skojarzyłam, ze to mleko kapie... ;-p porażka!
i co dokarmiasz po kazdym karmieniu? ile Miki wyciąga z butelki? po zjedzonej piersi?U mnie też mało niestety :-(
ewa a nie bolała Cie pierś, widzisz u mnie niewiele jest ale jak już naprawdę długo nie dostawie małej np czekam aż sie napełni, potem ona np przespi karmienie itp to mnie boli jakbym miała ją cała posiniaczona i jest twarda jak kamień