reklama

Wszystko o karmieniu ;)

reklama
ja to nie wiem kto pisze te ksaizki-po 6 godzinach to jakbym odsloniła piers to bym wszystko zalała-bo by psikała na wszystkie strony. Moze jak si ema duzy biust to on sie w takim czasie napełnia-moje to szybciej robią...;)

co do 3 godzin to się zgodzę... ale 6 to faktycznie za dużo. jak kiedyś w nocy Miki przespał 6 godzin to ja się obudzilam cała zalana!

bo macie dużo mleka i tylko się cieszyć że nie musicie sie martwić czy się zdazy napełnic czy nie, u mnie własnie dopiero po 6,7h jest co pociagnąć, wcześniej poleci ale tak na dwa trzy łyki i koniec

Ja miałam ostatnio małą apokalipsę jak Franek po chrzcie przespał 9 godzin... W rezultacie pierś, z której nie jadł wieczorem, miała 12 godzin przerwy. Nie chcę opisywać jak wyglądała pościel jak się rano obudziłam ;)

ja wczoraj myslałam, ze nam kapie w łazience z sufitu... juz chciałam wołac meza, ze sasiad nas zalewa, az skojarzyłam, ze to mleko kapie... ;-p porażka!

U mnie też mało niestety :-(
i co dokarmiasz po kazdym karmieniu? ile Miki wyciąga z butelki? po zjedzonej piersi?

Antylopka hehe no to niezle

ewa a nie bolała Cie pierś, widzisz u mnie niewiele jest ale jak już naprawdę długo nie dostawie małej np czekam aż sie napełni, potem ona np przespi karmienie itp to mnie boli jakbym miała ją cała posiniaczona i jest twarda jak kamień

ewa a nie bolała Cie pierś, widzisz u mnie niewiele jest ale jak już naprawdę długo nie dostawie małej np czekam aż sie napełni, potem ona np przespi karmienie itp to mnie boli jakbym miała ją cała posiniaczona i jest twarda jak kamień

Była twarda, ale nie bolała. A może już się przyzwyczaiłam do lekkiego bólu jak pierś jest przepełniona - bo ostatnio Franek często przesypia parę ładnych godzin w nocy. Ciężko powiedzieć - ja rano zazwyczaj mam słaby kontakt z rzeczywistością ;)

reklama
Boża jak dobrze że nie karmię piersią ;-) Ja Was tak czytam to wcale nie żałuję że karmie sztucznie ;-)

a mnie to piersi bolały cały czas, czy pełne czy puste to bolały jakby właśnie były posiniaczone

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry