89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
najwyżej ksiądz Ci pierś poświęci, buahahaaaa
mam ten obrazek przed oczami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najwyżej ksiądz Ci pierś poświęci, buahahaaaa

Bardzo dziękuję! Co tam, że nie na temat jak tak miło się zrobiłoSuper fotki w profilu twoje i KrzysiaDuży chłopczyk z niego.Trochę nie na temat
![]()

Ja dalej Mikosia dokarmiam,nie mam wyjścia skoro tak mało mam w cycach a daje mu cyca kiedy tylko chce i mało mu zawsze.I znowu za miesiąc pani doktor powie ,że za dużo waży i żeby nie dokarmiać go o i co głodzić mam własne dziecko?((
a jak często dajesz mu tego cyca? bo niektórym jednak dlużej to mleczko się produkuje i może jak za często dostawiasz to jest jeszcze za mało? u większości to jest bez znaczenia bo i po pół godziny jest pelno mleka, ale jednak zdarzają się osoby, że potrzeba tego czasu trochę...
a ja długo nie umiałam rozpoznać płaczu dziecka czy głodne czy coś innego... że glodne to poznawałam po tym, że nijak nie dawał się uspokoić. teraz już poznaje czy to z glodu, czy ze zmęczenia czy coś innego - to coś innego to już cholera wie co hehe