89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
najwyżej ksiądz Ci pierś poświęci, buahahaaaa
mam ten obrazek przed oczami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najwyżej ksiądz Ci pierś poświęci, buahahaaaa

Bardzo dziękuję! Co tam, że nie na temat jak tak miło się zrobiłoSuper fotki w profilu twoje i KrzysiaDuży chłopczyk z niego.Trochę nie na temat
![]()

Ja dalej Mikosia dokarmiam,nie mam wyjścia skoro tak mało mam w cycach a daje mu cyca kiedy tylko chce i mało mu zawsze.I znowu za miesiąc pani doktor powie ,że za dużo waży i żeby nie dokarmiać go o i co głodzić mam własne dziecko?((
a jak często dajesz mu tego cyca? bo niektórym jednak dlużej to mleczko się produkuje i może jak za często dostawiasz to jest jeszcze za mało? u większości to jest bez znaczenia bo i po pół godziny jest pelno mleka, ale jednak zdarzają się osoby, że potrzeba tego czasu trochę...
a ja długo nie umiałam rozpoznać płaczu dziecka czy głodne czy coś innego... że glodne to poznawałam po tym, że nijak nie dawał się uspokoić. teraz już poznaje czy to z glodu, czy ze zmęczenia czy coś innego - to coś innego to już cholera wie co hehe