Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez miałam, ale moje butla gardziła...ja dzisiaj na chrzciny zabieram butle ze swoim mlekiem. rano już się zajęłam odciąganiem i butla gotowa. tylko odgrzać, wrzucić do termotorby i chyba tyle wytrwa i nie zrobi się zimne. w końcu nie trwa to nie wiadomo jak długo.
no własnie u nas po bebilonie kupy co 3 dni, a staram się mu duzo picia podawaćMój Sebek jest na bebilonie. Od jakiegoś czasu (5-6 dni) jest tak że jak mu dam pic herbatki to robi luźne kupy, jak nie dam pić w ciągu dnia w ogóle to kupy nie robi. Myślicie że to mleko tak działa? Temp mu mierzyłam i miał 36,9, więc normalna. Poza tym nie widzę żadnych objawów choroby czy przeziębienia.
na razie pije to mleczko od 25 stycznia (wcześniej był na bebiko i tez kupek nie było:-() i pod koniec tygodnia zmieniam na Nan. Niektórym po prostu bebilon nie pasuje i tyle
no własnie u nas po bebilonie kupy co 3 dni, a staram się mu duzo picia podawaćna razie pije to mleczko od 25 stycznia (wcześniej był na bebiko i tez kupek nie było:-() i pod koniec tygodnia zmieniam na Nan. Niektórym po prostu bebilon nie pasuje i tyle
![]()
Myślę że jego organizm potrzebuje troszkę czasu na przestawienie się. Mój Krzyś mial to samo ale teraz chyba juz przywykł do mleka modyfikowanego i nie ma problemów z kupką ale za to jak juz zrobi... to po samą szyję![]()
Myślę że jego organizm potrzebuje troszkę czasu na przestawienie się. Mój Krzyś mial to samo ale teraz chyba juz przywykł do mleka modyfikowanego i nie ma problemów z kupką ale za to jak juz zrobi... to po samą szyję![]()
najwyżej ksiądz Ci pierś poświęci, buahahaaaafajnie Ci Antylopka-ja swojej nie mogłam na chrzcie karmic mimo ze sie darła, bo chrzest był po mszy i nie było jak wyjść