Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze że napisałaś o sztućcach.... sama musze swoje zabrać, bo jednak jak swoje to swoje....ninonka ja też biorę krem na odparzenia dla malucha. tak mi się właśnie przypomniało czytając to wszystko co bierzecie, że sztućce swoje muszę zabrać bo w poprzednim szpitalu nie raczyli mi dać do obiadu a jak już wygrzebali nóż i widelec to z wielką łaską mi pożyczyli na jeden dzień zastrzegając sobie żeby nie zginęły... mój mąż niestety w holandii pracuje to muszę zabrać wszystkie szpragały typu rożek i kocyk i ubranka ze sobąno ale trudno.. dobrze że to dużo nie waży
...

Ale chyba się wezmę na sposób i spakuję faktycznie do reklamówek (dwie - dla mnie i dla bobasa), a reklamówki do torby
I niech mi naskoczą. Tym bardziej, że torbę i tak muszę nową kupić, bo nie mam żadnej odpowiedniej, więc chyba będzie higieniczniejsza niż foliowa rekalmówka. Ale z Służbą Zdrowia nie należy dyskutować. No i sztućce też kazali zabrać i kubek, trochę mnie to dziwi, przecież nikt im tego nie ukradnie nie, może i lepiej mieć swoje, ale trochę to dla mnie bezsensu.
) do szpitala gotowa 
biedy przestraszył się jak ostatnio lekarz mu powiedział że być może żona synka w sierpniu urodzi 

Co do waskich bioder jest mozliwość cesarki, ale z reguly taka decyzja pada dopiero podczas porodu.
Życze szybkich, najmniej bolesnych porodow i przeslicznych malych szkrabusiow
u mnie też nie za ciekawie ponoć w szpitalu bo też trzeba targać swoje rzeczy, które oni mg mnie powinni zapewnić ale żeby w reklamówce nic mi o tym nie wiadomo. a tak nawiasem to ostatnio takie afery były z powodu tych papci foliowych w szpitalach a oni w reklamówce każą rzeczy swoje przynosić
jak na moje to przecież ten sam surowiec
ta służba zdrowia to naprawdę masakra i do tego dusigrosze
człowiek płaci składki i ubezpieczenia a oni na wszystkim żałują a już szczególnie na jedzeniu