reklama

Wszystko o porodzie

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja sie dowiedzialam,ze u nas nawet recznika swojego miec nie trzeba,bo wciskaja swoje , pieluszkow jest cala szafka... mozna sobie brac :tak: O jak milo... nie bede miala takiej torby napakowanej haha
Ale ci dobrze ja to bede szła do szpitala jak ta rumunka:-D:-Ddwie torby chyba wyjda jedna dla mnie druga dla dzidzi:-D:-D

reklama
I podpasek tez nie musze miec..
Kizi ja tak szlam za pierwszym razem w Polsce.. a i tak musialam oddac polowe rzeczy,bo sie nie miescilo do szafy... i Robert mial przywiesc rzeczy malej jak sie urodzi dopiero..:sorry2:

ja już spakowałam pół mieszkania, co chwilę coś dokładam
hehehe....dobre :-D

ja po dzisiejszych przezyciach, ide spakowac torbe... musze jeszcze tylko wyprac sobie szlafrok, bo nie lubie zakladac nowo kupionych rzeczy zakladac od razu na siebie... a tak juz wszystko mam, bo u nas trzeba tylko kosmetyki dla siebie + rzeczy osobiste, pampersiki dla dzidzi i spirytusik ...

w tym szpitalu co ja chcę rodzić odwiedziny są jak się komu podoba w ilości jakiej się komu podoba :angry: a sala jest 5-osobowa :baffled: i teraz własnie jak gadalam z koleżanką co była tam na sali to mówi że Ci ludzie są natrętni wogóle by z tamtąd nie wychodzili, jak by się jakieś zło działo dziewczynom po porodzie .... siadają na innych łóżkach a jak koleżanka chciała karmić to wyciągła cycka na wierzch i siup do buziolka synka to odwiedzający byli bardzo obużeni jak ona może przy nich tak :confused: ona zastrzegła rodzinie że nie chce nikogo w szpitalu tylko męża i to na chwilkę żeby coś doniósł etc.... ale po za tym szpital opieka i pomoc OK i nie zamieniła by na żaden inny

soszka ja bym chyba piany w gębie dostała jakby mi ktoś zwrócił uwagę, że przy nim karmię dzieko. no co zrobić jak dizecko głodne. przecież w parku czy na ulicy też czasem trzeba będzie pokazać cyca i karmić maleńkiego. ja naprawdę nie rozumiem takich ludzi bo co ma ta biedna matka zrobić? zagłodzić dziecko? a moze sobie dojarkę taką do krowy podłaczyć i słomkę do tego ,żeby dziecko mogło z łóżeczka ciągnąć pokarm.. ja wiem, że jak mi ktoś będzie zwracać uwagę to na pewno będę darła gębę w końcu jak porono na ulicy wystawione w kioskach czy gołe baby na plakatach to wszystko ok ale karmiąca matka to już bee..co za czasy nastały matko święta:dry:

reklama
ale zazdroszczę princi też bym chciała bo u mnie w szpitalu to podpaski swoje, pieluchy swoje, ręczniki oczywiście swoje podkłady pod dupę swoje.. ja się zastanawiam, czy następnym razem nie rodzić w domu. będę miała wszystko swoje i nie będę musiała się pakować:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry