reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

A jakie on tam miał zajęcia? Szkoda gadać. I to w szpitalu taki. Tam powinien przecież być jakiś ludzki, co z ludźmi potrafi rozmawiać. No comments

reklama
Widać ,że ten ksiądz to taki z "prawdziwym" powołaniem. Jak duchowny może być tak bezduszny. W końcu to udzielanie chrztu dzieciaczkom jest jedną z jego powinności.

A ja własnie mam babcie w szpitalu leży na oddziale ginekologicznym i ksiądz który jest tam to
prawdziwy z powołania kapłan, miły, ciepły, wysłucha pocieszy naprawde jakiś ewenement!!!

Dziewczynki ja z lutówek ale mam pytanko na jaki rozmiar kupujecie kombinezonik??
Moj termin to 4 luty ale wiadomo moge urodzic w styczniu i nie wiem jaki rozmiar bedzie odpowiedni
by dzidzie wozić tak do marca-kwietnia jeśli kupie 62 to bedzie dobrze ?? Pomóżcie mi bo sie nie orientuje
ciuszki kupuje na 56, 62 ale kombinezon musi wystarczyc na te chłodne miesiace!!

Dzioobek, brak słów do takiego księdza :(

karolla, lepiej kup na 68, bo na 62 możre być za malutki, są dzieci, które rodzą się długie 56-62 cm a pod taki kombinezonik trzeba porządnie napakować dzieciaczka: kaftanik, śpioszki, sweterek, skarpetki, lepiej, żeby był troszkę większy, a do marca może być jeszcze bardzo zimno (jak w zeszłym roku). Pozdrawiam!!!

Karolla ja mam na 62, ale to duzo rozmiarowka, bo z H&M. Babka od której kupiłam urodziła w listopadzie i starczyl jej (tz syniowi) do samej wiosny.

A ja wczoraj bylam na tym baby show iwrocilismy niezadowoleni,nastawilismy sie na duze zakupy a tu zaledwie kupilismy 1 zolte spioszki z kaczuszka na przodzie i poduszke do karmienia malca,tak wiec w polowie listopada planujemy nasze zakupy mam nadzieje ze beda znacznie lepsze.

Pozdrawiam w ten piekny niedzielny dzionek

ojej lwica to naprawde musisz byc niezle wqrzona:)
ale co sie odwlecze to nie uciecze teraz wszsytkiego tyle ze zdazycie kupic najpiekniejsze ciuszki dla swojego baby:)

wreszcie sie troche wyszalalam na zakupach podczas weekendu! co prawda przez internet, ale jestem bardzo zadowolona ;)
mala prezentacja kilku rzeczy dla malego antosia.
mam nadzieje, ze mi sie uda to wkopiowac i, a nie jak poprzednim razem wszystko zniknie po jednym dniu... :(
chyba pokocham teraz mojego listonosza jak mi bedzie moje paczuszki do domu przynosil!

37_1_b.JPG.jpg

0b_1_b.JPG.jpg

7d_3.JPG.jpg

0f_1_b.JPG.jpg

608629_1.jpg

c0_1_b.JPG.jpg

reklama
Do góry