Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja też się nad nim zastanawiam, widzę że jest sprawdzony:-) również skorzystam z zakupu pieluszek tetrowych cena super 1,22tylko ile ich wziąść
20?
![]()
do tego kupiłam u nich termometr do kąpieli, ceratkę do łóżeczka i laktator Baby Ono. Wszystko ok 

No to ja mam dwa pytanka
1. Przewijak na łózeczko tak czy ułatwienie czy raczej utrudnienie??
2. Wanienka tradycyjna czy może profilowana ??

Dzięki...Pola też kupiłam ten kocyk, żółty, jest cudowny,
Nie polecam natomiast kocyków z tych aukcji, ja się dałam nabrać bo tak ładnie wyglądały a tu taki shit
krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (298770578) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda jak wyblakła szmatai ile kosztuje
![]()