reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
ja stawiam raczej na poczatek tylko na dwa rodzaje oryginalne pampersy i huggies premium. Jakosciowo bardzo podobne, z tym ze huggies odrobine tanszy. Ale tansza pieluszka jest mniej pojemna i czesciej trzeba ja zmieniac i do tego cuchnie moczem wiec cenowo wyjda tak samo, a komfort dziecka w pampersach i huggiesach jest naprawde duzy.

Ostatnia edycja:
Dzieki Kasia, cena trochę mniej istotna, bo dziadkowie obiecali sponsorować pieluszki :) , ważna jakość, ale też nie chcę ich niepotrzebnie naciągać na markę, zawsze te parę zł da się wydać np. na coś innego.

No dlatego majaam ja 1 kupie pampers ale dwojki juz napewno huggies. mateuszkowi kupuje do tej pory i nie narzekam ani troche. Trzymaja cala noc i pupka sucha. I smrodek zostaje w srodku (mowie o moczu oczywiscie bo smrodku kupki to nic nie zacmi). Jakis czas kupowalam fioletowe tesco ale jednak wole te 10zl dolozyc i kupic huggies wazna pupa dziecka a nie te pare groszy:tak:Ale pampers stal sie tak drogi ze az do przesady a hugiesy sa tak samo dobre, jak nie lepsze

Sorrki ze schodze z tematu, wiem że już o tym było-czytałam wtedy, ale napiszcie prosze po krótce, które termometry do uszka dla maluszka polecacie - które sa dobre?

wiem ze niektóre z was z niego rezygnuja, niektóre kupywały - prosze tylko o firme, która pewna jest;-)

bo w sumie miałam nie kupowac i uzywac elektrycznego zwykłego, ale jak zobaczyłam na liscie do swojego szpitala, że termometr mam wziać, to chyba jednak kupie...bo jeszcze ten jedyny co mam zgubie tam gdzies albo się zawieruszy...

kuzwa tak czytam ta liste moja - i wiecie co? mam lewatywe wziac...no poryci:wściekła/y:

Ja pampersów 1 kupiłam tylko jedną paczkę i zabieram ja do szpitala, zrobie większy zapas 2 tak jak Kasia :tak:
Fridę tez kupiłam za 25 zł :-)
Dziewczyny a do czego te gaziki jałowe?? :zawstydzona/y:
One sa pakowane po kilka sztuk czy jak??
A sól fizjologiczna jest pakowana po kilka tych ampułek czy pojedynczo trza kupować?? :-)

reklama
Do góry