reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
ja stawiam raczej na poczatek tylko na dwa rodzaje oryginalne pampersy i huggies premium. Jakosciowo bardzo podobne, z tym ze huggies odrobine tanszy. Ale tansza pieluszka jest mniej pojemna i czesciej trzeba ja zmieniac i do tego cuchnie moczem wiec cenowo wyjda tak samo, a komfort dziecka w pampersach i huggiesach jest naprawde duzy.
Ostatnia edycja:
miranda
Fanka BB :)
o to widzę że spakowałam za mało pampersów bo wzięłam tylko 15 na 3 dni, to trzeba jednak będzie wziąść paczkę.
kaskax25
mama wspaniałej trójki
No dlatego majaam ja 1 kupie pampers ale dwojki juz napewno huggies. mateuszkowi kupuje do tej pory i nie narzekam ani troche. Trzymaja cala noc i pupka sucha. I smrodek zostaje w srodku (mowie o moczu oczywiscie bo smrodku kupki to nic nie zacmi). Jakis czas kupowalam fioletowe tesco ale jednak wole te 10zl dolozyc i kupic huggies wazna pupa dziecka a nie te pare groszy
Ale pampers stal sie tak drogi ze az do przesady a hugiesy sa tak samo dobre, jak nie lepsze

Sorrki ze schodze z tematu, wiem że już o tym było-czytałam wtedy, ale napiszcie prosze po krótce, które termometry do uszka dla maluszka polecacie - które sa dobre?
wiem ze niektóre z was z niego rezygnuja, niektóre kupywały - prosze tylko o firme, która pewna jest;-)
bo w sumie miałam nie kupowac i uzywac elektrycznego zwykłego, ale jak zobaczyłam na liscie do swojego szpitala, że termometr mam wziać, to chyba jednak kupie...bo jeszcze ten jedyny co mam zgubie tam gdzies albo się zawieruszy...
kuzwa tak czytam ta liste moja - i wiecie co? mam lewatywe wziac...no poryci
wiem ze niektóre z was z niego rezygnuja, niektóre kupywały - prosze tylko o firme, która pewna jest;-)
bo w sumie miałam nie kupowac i uzywac elektrycznego zwykłego, ale jak zobaczyłam na liscie do swojego szpitala, że termometr mam wziać, to chyba jednak kupie...bo jeszcze ten jedyny co mam zgubie tam gdzies albo się zawieruszy...
kuzwa tak czytam ta liste moja - i wiecie co? mam lewatywe wziac...no poryci

Mola1
Kupilam dwie paczki Pampersow jedynek ale do szpitala nie biore bo nie trzeba.
Malbertka ja mam taki termometr: Termometr dotykowy ucho czoło Firmy MINILAND (682423375) - Aukcje internetowe Allegro pani w sklepie polecala akurat ten bo podobno jest dokladny, nie psuje sie etc.
Malbertka ja mam taki termometr: Termometr dotykowy ucho czoło Firmy MINILAND (682423375) - Aukcje internetowe Allegro pani w sklepie polecala akurat ten bo podobno jest dokladny, nie psuje sie etc.
_karincia_
Ja pampersów 1 kupiłam tylko jedną paczkę i zabieram ja do szpitala, zrobie większy zapas 2 tak jak Kasia 
Fridę tez kupiłam za 25 zł :-)
Dziewczyny a do czego te gaziki jałowe??
One sa pakowane po kilka sztuk czy jak??
A sól fizjologiczna jest pakowana po kilka tych ampułek czy pojedynczo trza kupować?? :-)

Fridę tez kupiłam za 25 zł :-)

A sól fizjologiczna jest pakowana po kilka tych ampułek czy pojedynczo trza kupować?? :-)
reklama
J
U mnie pakowane są po 5 ampułek
Gaziki do pępka, u mnie pakowane po 3