reklama
Myśmy kupili album taki z Disney'a dla małej Uroczy NOWY ALBUM Dziecka DISNEY Kubuś Puchatek (688702793) - Aukcje internetowe Allegro, ten co Basia ma bardzo nam się podobał, ale to nie dla nas. Prowadzimy swoją stronkęwww gdzie wszystko spisujemy i tam też będzie podstrona Oliwii więc sami stworzymy albumik :-):-):-). Mam nadzieję, że kiedyś córki się to spodoba :-):-):-).
Takie albumy to na prwade super pamiatka zwlaszcza jak wszystko wpisuje sie na bierzaco poki z glowy nie wyleci
Moja corcia tez taki ma
A ja kupilam sobie wczoraj na allegro laktator elektryczny raz uzyty za 55 zl jestem bardzo zadowolona bo chcialam elektryczny ale nie za drogi no i udalao sie :-)
Moja corcia tez taki ma
A ja kupilam sobie wczoraj na allegro laktator elektryczny raz uzyty za 55 zl jestem bardzo zadowolona bo chcialam elektryczny ale nie za drogi no i udalao sie :-)
MALINKA2109
Fanka BB :)
Ja kupiłam taki sam album dla naszego Tomeczka i bardzo mi się podoba!!!!my też mamy kikucik Karola, a album mamy taki-http://www.allegro.pl/item692565535_album_5_lat_dziecka_a_geddes_od_wydawcy_bordowy.html - jest bardzo fajny, dla Bartka myślę kupic albo zamówić od kogoś jako prezencik taki sam tylko z inną okładką
jeszcze raz link bo nie wiem czemu nei działa ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (692565535) - Aukcje internetowe Allegro
Takie albumy to na prwade super pamiatka zwlaszcza jak wszystko wpisuje sie na bierzaco poki z glowy nie wyleci
Moja corcia tez taki ma
Gratuluje zakupu. Prawie jak za darmo

Ja album zażycze sobie w prezencie dla małej :-)
A jakiej firmy??A ja kupilam sobie wczoraj na allegro laktator elektryczny raz uzyty za 55 zl jestem bardzo zadowolona bo chcialam elektryczny ale nie za drogi no i udalao sie :-)
Dzwonili ze sklepu... Mebelki są
Dziś po nie pojedziemy
Ale jestem szczęśliwa))))))))))))))))))))
Super gratuluje!!
reklama