• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Od tego czytania i gadania o prasowaniu znowu się wzięłam za nową stertę. I jeszcze to na nowo poukładam w komodzie bo mi się obecny układ nie podoba. Mój się śmieje, że do porodu tak będę te ciuszki przekładać. No ale co? Jak mi się chce?!

Ja też poprasowałam Małej wszytko na lewej i prawej stronie :)
Ja też tak samo mam poprasowane -Już nie mogę się doczekac -ciągle wyciągam te malutkie ciuszki i ogladam ,chociarz sa już zapakowane do szpitala .Dokladam pewnie już tych body jest 8szt,a kaftaników 6 ale śpioszków mam 2 szt i cienki 1 pajacyk -martwie sie ,że za malo spiochów mam -

Ja kupiłam całą wyprawkę, bo myślałam, że od nikogo nic nie dostane. Teraz mam tyle ciuszków, ze obiawiam się, że w większości mała nie zdązy ani razu wystąpić :dry::baffled::-(

kaftaników dostałam jeszcze trochę od rodzinki, takich kopertowych (nie miałam ani jednego dotąd), za to śpioszków mam tylko 3 pary; ale nie będę dokupywać, przynajmniej na razie; za to pajacyków za trzęsienie;

reklama
wszystkie pajacyki mam rozpinane na całej długości, innych nawet nie widziałam; za to moje śpioszki - zauważyłam niedawno (cóż za bystrość) nie są rozpinane w kroku:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry